2777
2789
عنوان

دعوا با خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب کرده اون استوری رو گذاشته منم خودم بااون هم عقیده ام و ب شما اصلا ربط نداشته این حرکت.. امثال شما اگه نبودن الان ریشه دزدی و فساد و اختلاس تو جامعه خشک شده بود من اصلا ادم سیاسی نیستم  ولی واقعا اونایی ک رفتن رای دادن اینسری  همه خیانت کردن ب مردم بی گناه ک محتاج نون شبن اکثرا تو این روز گاری ک دزدان مملکت درست کردن براشون فاز تو امثال توچیه معلوم نیست تو این گرونی و تورم و بدبختی ملت ک اینقد سنگ رای دادن میزدین ب سینه

والا به خدا فک کنم یاراش تو نی نی سایت کمین کردن 

در عجبم که هنوز یاد نگرفتیم چطور از مجازی استفاده کنیم.. 

یه پست و عکس میزاریم برمی‌گردن زنگ میزنم کجایی چی بود چرا و هزار حرف..  اونجا پیج شخصی اون خانم بوده.. دوست نداشتی بلاک میکردی.. مطمعن باش هرچقدرم عزیز باشی دختر با عروس برای مادر فرق داره.. خودتو درگیر خیلی از مساعل نکن.. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
بیخیالشون اونا از جای دیگه تغذیه فکری میشن شما از جای دیگه اصلا ارزش نداره اعصاب بذاری براش

واقعا ارزش نداشت

ولی اون خیلی بی ادبیه مسئله شخصی کرد و زنگ زد شوهرم این مسئله سیاسی اجتماعی بود از نظر من  بدم اومد اصن ازش چون وقتیم زنگ زد فقط اون موضوع مطرح نکرد کلی چرت و پرت گفت  

خوب کرده اون استوری رو گذاشته منم خودم بااون هم عقیده ام و ب شما اصلا ربط نداشته این حرکت.. امثال شم ...

پاک کن عزیزم.. تعلیق میشی😢

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
جاری منم راجع به استوری من نظر بده بدم میاد، قرار نیست طبق سلیقه دیگران استوری گذاشت 

من زن داداششم 😉

اون خیلی منحرف شده و روز به روز داره منحرف تر میشه پس وظیف امر به معروف چی میشه؟نباید تذکر داد؟

در عجبم که هنوز یاد نگرفتیم چطور از مجازی استفاده کنیم..  یه پست و عکس میزاریم برمی‌گردن زنگ م ...

والا ادم یک استوری هم نمیتونه بذاره  خب  

دلت میخاد استوری کنی بعدش تا تهشو درنیارن ول کن نیستن 

خب نگاه کن  دوست داشتی 

دوستم نداشتی بلاک کن نبینی 

خوب کرده اون استوری رو گذاشته منم خودم بااون هم عقیده ام و ب شما اصلا ربط نداشته این حرکت.. امثال شم ...

رای ندیم چکنیم،مملکتو بدیم دست کفتارا و کرکسا؟

همش میگین رای ندین خب عزیزم راه حل بهتری سراغ داری؟شما میخوای خونتو بفروشی اولش باید ب خرید ی خونه جدید فکر کنی نه؟

من زن داداششم 😉 اون خیلی منحرف شده و روز به روز داره منحرف تر میشه پس وظیف امر به معروف چی میشه؟نب ...

چه انحرافی استارتر😀😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خب اون پا رو خط قرمز من گذاشته بود ...من نمیتونستم تحمل کنم یکی انقدر علنی به مملکتم توهین کنه 😔اون ...

خانمی شما نمیتونید افکارتونرو به اون دیکته و انتقال بدید. هر کسی واسه خودش خط قرمز هایی داره و شاید خط قرمزهای اونم کارهای شماست. شما و هیچ کس مسئول ذهن و افکار دیگری نیستید. یه آدم بالغ و عاقل، حتما به یه بینشی رسیده.آدم باید به افکار دیگران حتی مخالف نظر خودش احترام بذاره. این  یه غرور و اشتباه محضه، که کسییکه افکارش با ما نمیخونه، مورد باز خواست قرار بدیم. به هر حال ایشون هم یه خدایی دارن. 

والا ادم یک استوری هم نمیتونه بذاره  خب     دلت میخاد استوری کنی بعدش تا تهشو درنیار ...

ن عزیزم کسی ک استوری میذاره ینی منتظر نظر و نگاه دیگرانه اون اگه جنبه بحث و انتقاد یا تعریف نداره استوری نذاره یا طرفشو هاید کنه این بهتره