2777
2789
عنوان

تعبیر خواب مهم

150 بازدید | 25 پست

سلام دوستان شوهرم  ۲شبه این خواب رو میبینه که با یکی از دوستاش هست و مار اونو نیش میزنه و میمیره دوستش میخنده و یه شب دیگه هم با اون دوستشه و مار برادر شوهرم رو نیش میزنه و بازم اون میخنده  لطفا تعبریش رو بهم بگین کسایی که بلدین لطفا مهمه

برای خوشبختی بچه هام صلوات..ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مار توی خواب نشانه ی دشمن بزرگی هست ...انشالله که خیره اما احتمالا ی دشمنی نزدیکش هست بگو صدقه بده

ممنون گلم...منظور از خندیدنش چی بوده

صدقه بده

بگو بیشتر مراقب دوستش باشه شاید قصد صدمه زدن داشته باشه

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
ممنون گلم...منظور از خندیدنش چی بوده

میدونی گلم بعضی چیزا توی خواب نمیشه معنیش کرد من خودم خیلی خوابا میبینم براهمین بعضی تعبیرار بلدم ولی چون مار از شوهرت دور نشده یامثلا شوهرت مار نکشنه یعنی ی دشمن نزدیکشه حالا نمیدونم دوستشه یان ولی خب بگو حواسش باشه زیاد صدقه بدین  مقدارش مهم نیس اما دفع بلا کنید...عزیزم ازمن بتو نصیحت دوست خوبشم ک باشه بازبده

مار در خواب دشمن پنهان

این که مار همسر شما و برادرش رو نیش زده و اون آقا خوشحال شده

این معنی رو میده

یه نفر به همسر و شما و برادرش آسیب میزنه و اون آقا که تو خواب خندیده از این موضوع خوشحاله

خدایا🥰❤🥰منو با مهربونی بغل کن
میدونی گلم بعضی چیزا توی خواب نمیشه معنیش کرد من خودم خیلی خوابا میبینم براهمین بعضی تعبیرار بلدم ول ...

ممنونم گلم چشم حتما..دعای خیر کن برامون ممنون