2777
2789
عنوان

مهمونی

141 بازدید | 13 پست

سلام فردا مادرشوهرم و‌پدرشوهرم دوتایی میان خونمون شام چی بزارم هیچی به ذهنم نمی‌رسه 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قورمه  مخلفات  مرغ شکم پر فسنجون قیمه  چلو گوشت  باقالی پلو با گوشت و مرغ&n ...

ممنون عزیزم مرغ شکم پر تا حالا درست نکردم

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
زرشک پلو با مرغ مجلسی بپز  برنجتو نصف کن نصفشو شیوید پلو درست کن با ماهی ...سوپی چیزیم برا پیش ...

آره پیشنهادت خوب بود ممنون عزیزم

درست کن خیلی شیکه  اگه بخوای یاد میدم

دوست دارم یاد بگیرم هر موقع وقت داشتی دستورشو و برام بزار بی زحمت 

دوست دارم یاد بگیرم هر موقع وقت داشتی دستورشو و برام بزار بی زحمت

پوست مرغ و میکنی 

جنگ میزنی توش ااشغالاشو در میاری

بعد قشنگ میشوری 

دم بالیچه رو نبر چون مواد میریزه بیرون بعدا

بعد شستوشو به مرغ نمک میزنی و ادویع میذاری بمدته جتد ساعت تامزه دار بشه

بعد کامل هر طرف مرغ و سرخ میکنی ک قر مز بشه و عاللی

بعدش پیاز رنده شده سیر فراوون سبزی )تره گشنیز و حعفری ساطوری)زرشک و گردو و الو و رب انار و قاطی میکنی میچپونی تو شکم مرغ  و مرغ و قشنگ میدوزی تا مواد خارج نشه

تو تابه پیاز سرخ میکنی 

رب انار میزنی به پیاز و ادویع جات یکم اب میریزی توش قل ک زد مرغ و میذاری توش و یه طورایی دم میذاری  تا بپزه 

هین پخت هس از سس بریز روی مرغ 

میتونی مرغ و سرخ نکنی  بعد از ریختن نواد داخل شکم بذاری تو فر

پوست مرغ و میکنی  جنگ میزنی توش ااشغالاشو در میاری بعد قشنگ میشوری  دم بالیچه رو نبر چو ...

ممنون عزیزم حتما درست میکنم