الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هر خورشتی میذارم با برنج له میکنم بهش میدم فقط حبوباتش رو نمیدم بهش آبش و گوشتش بیشتر هم گوشت مرغ بعضی وقتها سوپ بیسکویت مادر و شیر .پسرم چیزای آبپز نمیخوره
قرمه سبزی رو تقریبا خوب میخوره نفخ حبوبات رو میگیرم هم به خاطر پسرم هم به خاطر خودمون
یعنی از غذای خودتون بهش میدی ...من هیچی نمیدم همش درست میکردم نمیخورد دیگه چیزی درست نمیکنم فقط شیر ...
آره از غذای خودمون بهش میدم خوشش میاد ولی خیلی کم میخوره سیب زمینی آبپز زرده تخم مرغ مرغابپز اینا رو نمیخوره نیمرو درس میکنم برای صبحانه زردشو میدم اونو میخوره فقط میوه نمیدونستم چی بدم شیرم رو هم میخوره ولی خیییلی وول میخوره وروجک پر تلاشه پاشنه هاشو محکم میکوبه زمین
آره از غذای خودمون بهش میدم خوشش میاد ولی خیلی کم میخوره سیب زمینی آبپز زرده تخم مرغ مرغابپز ا ...
دندون داره
خدا حفظش کنه
پسر من هنوز دندون نداره ولی چهاردست و پا میره میشینه مبل یا دیوار رو میگیره میاسته ..میوه هلو پوست بکن رنده کن بده ..سیب بخار پز کن له کن بهش بده ..موز ..گیلاس