2777
2789
عنوان

فک کنم من خیلی حساس شدم.

76 بازدید | 9 پست

بچه ها من یه زن داداش دارم که خواهر شوهرمم هست😍😍 دقت کنید چی میگم🤣🤣

بعد ما خیلی باهم صمیمی هستیم و همه چیمونو بهم میگیم. خلیم مهربونه و با منطق.

بعد من الان میخوام سیسمونی بخرم. یه چیزای خاص پیدا کردم که طرح فرش لی لی رو با پرده و همه چی ست کنم.

امروز صحبت شد گفت منم واسه دخترم میخوام بخرم، خواستی سفارش بدی بگو دومدلشو سفارش بدیم.

بچش ۴ سالشه

من دوست داشتم چون سیسمونی میخرم یه چیز خاص باشه. چون من طرح لی لی خوشم اومد واسه فرش اتاق بچم

به نظرتون بیخودی حساسم؟؟؟؟ یا برام‌ مهم نباشه؟؟؟ 

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا بیخیال اون تصمیمشو گرفته خبر هم‌نداشته باشه میخوای چی بگیری بعد گرفتنت میره همونو میخره پس برات مهم نباشه سلیقت خوبه صددرصد اتاق نینیت خوشگل تر از همه میشه

نه خوب جق دادی ها ولی چی میشه مگه وقتی قشنگه خوب بقیه هم دوست دارن.باید اتفاقا خوشحال باشی عزیرم سلی ...

اره ازین نظر خوبه ولی دوست داشتم چون سیسمونی میچینم من توی چشم باشم

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون
خب چرا تعارف داری شما که راحتی بگو میشه یه طرح دیگه انتخاب کنی مثل هم نباشه 

طرحش فرق داره صد در صد ولی مدلش که لی لی هست مثل هم میشه

از رو صمیمیت گفته دیگه  حساس نباش ولی خب میگی یه چیز خاص  ولی دوست داره ست کنین 😂

دوست داشتم سیسمونی من توی چشم باشه🤣🤣