2777
2789
عنوان

چرا شوهرم...

225 بازدید | 12 پست

وضعیت درامد و اقتصادیش عالیه درحد ۳۰میلیون درماه درامدشه مهندسه روی سکوی گازی کار میکنه

خیلیم بچه دوسته ولی الان ک پسرم ۵ سال نیمه هست و قبلش همش میگفته تک فرزندی 

خب سختیهاش برا منه چرا مردا ایجوری شدم دلم برا پسرم میسوزه عشقش اینه یه برادر داشته باشه امیدوارم امام رضا براش معجزه کنه

یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید

بهتر نبود این سوالو از شوهرت میپرسیدی؟!   

یا میخوای ما بریم باهاش حرف بزنیم ؟!   

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

۳۰ میلیون در ماه!!!!!!!شاید حوصله سر و صدای بچه نداره، شاید دوست داره شما بیشتر وقت بذاری واسش، حالا اصلا شما بچه بیشتر میخوای چیکار؟؟؟

دنیا جای خوبی برای شاعر شدن نیست، اینبار که برگردم درخت می شوم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر نبود این سوالو از شوهرت میپرسیدی؟!     یا میخوای ما بریم باهاش حرف بزنیم ؟!   ...

بحثش پیش میکشم عصبی میشه میگه ولم کن تو هم ۱۰۰تا بچه بیاری من بازم میگم کمه چرا۱۰۱ نیوردی

۳۰ میلیون در ماه!!!!!!!شاید حوصله سر و صدای بچه نداره، شاید دوست داره شما بیشتر وقت بذاری واسش، حالا ...

عزیزم هم سابقه داره هم سرپرست سکو

۱۴ روز کار دریا ۱۴ روز خونه است خدا روشکر درامدش خیلی خوبه

سعی کن متقاعدش کنی واسه بچه دوم

من خودم بچه که بودم پدر مادرم کلی مشغله کاری داشتن منم توی بغل اینو و اون بزرگ شدم همیشه ارزوی یه برادر داشتم هنوز ارزوی خواهربرادر دارم

من خیلی تنها بزرگ شدم هیچوقت هم بازی نداشتم دوران کودکیم پدر مادرم همه چیزشونو بپام ریخته بودن اعتقاد داشتن ادم باید یبچه داشته باشه و تمام فکرشو و ذهنشو صرف تربیت اون بچه کنه 

ولی اینا کافی نبود من خیلی تنها بزرگ شدم هنوزم تنهام

و پسرم عمه و خاله و دایی نداره و تنها کاری که میتونم واسش انجام بدم اینه که نزارم تک فرزند بزرگ بشه😐

شماهم لطفا اجازه نده پسرتون تنها بمونه چون گوشه گیر و منزوی میشه..

بنام خدای رنگین کمان🌈🌍.     مردی که امروز عاشقش میشی،زن‌های زيادی ازش متنفرن زنی كه امروز  دوس داشتنش رو كشف میکنی و زندگيت رو زيبا میکنه،پارسال زندگی مرد ديگه‌ای رو نابود كرده!سربازی كه توی سنگر تو نارنجک میندازه و منتظره تا صدای تكه تكه شدن بدنت رو بشنوه،توی خونه  بچه‌ی سه ساله‌ای داره كه بهش میگه بابااتاق نيمه تاريک خونه‌ای قديمی كه حالت ازش بهم میخوره محل زيباترين خاطرات آدمی ديگه است...شايد خيلی احمقانه به نظر بياد عزيزم،ولی زندگی بيش از اين كه خودش معنی داشته باشه،از جايی كه تو بهش نگاه میكنی معنی پيدا میکنه:)
۳۰ میلیون در ماه!!!!!!!شاید حوصله سر و صدای بچه نداره، شاید دوست داره شما بیشتر وقت بذاری واسش، حالا ...

اره خب اعصاب بچه هم نداره خداییش

سعی کن متقاعدش کنی واسه بچه دوم من خودم بچه که بودم پدر مادرم کلی مشغله کاری داشتن منم توی بغل اینو ...

سعی میکنم دربعدم هرچی خدا بخواد

سعی میکنم دربعدم هرچی خدا بخواد

امیدوارم که خداهرچه زودتر به پسر قشنگتون یه خواهر مهربون یا یه برادر زیبا هدیه کنه🥰❤️

بنام خدای رنگین کمان🌈🌍.     مردی که امروز عاشقش میشی،زن‌های زيادی ازش متنفرن زنی كه امروز  دوس داشتنش رو كشف میکنی و زندگيت رو زيبا میکنه،پارسال زندگی مرد ديگه‌ای رو نابود كرده!سربازی كه توی سنگر تو نارنجک میندازه و منتظره تا صدای تكه تكه شدن بدنت رو بشنوه،توی خونه  بچه‌ی سه ساله‌ای داره كه بهش میگه بابااتاق نيمه تاريک خونه‌ای قديمی كه حالت ازش بهم میخوره محل زيباترين خاطرات آدمی ديگه است...شايد خيلی احمقانه به نظر بياد عزيزم،ولی زندگی بيش از اين كه خودش معنی داشته باشه،از جايی كه تو بهش نگاه میكنی معنی پيدا میکنه:)
امیدوارم که خداهرچه زودتر به پسر قشنگتون یه خواهر مهربون یا یه برادر زیبا هدیه کنه🥰❤️

خیلی دوسداره یه برادرداشته باشه باهم لگد بزنن ب زار و زندگی من کلاس کنگفوبرن خدا ب دل اون رحم کنه

خیلی دوسداره یه برادرداشته باشه باهم لگد بزنن ب زار و زندگی من کلاس کنگفوبرن خدا ب دل اون رحم کنه

😂عزیزم انشالله که هرچه زودتر یه داداش ناز و خوشگل گیرش میاد 

با همسرتون حتما صحبت کنین و سعی کنین پسرتون روهم درنظر بگیرید 

متقاعد میشه حتما