2777
2789
عنوان

سفر به شمال با گرما و کرونا 😉

359 بازدید | 29 پست

دوستایی که به تازگی شمال رفتن، یا اونجا زندگی میکنن لطفا راهنماییم کنن. الان برای یه سفر سه روزه مناسبه یا شرجی و گرما اذیت میکنه؟ و بعد اینکه جاهای تفریحی مثل متل قو و نمک آبرود بازن با توجه به کرونا؟ 

من دو ساله جایی نرفتم اما روحیم داغونه و یه تصمیم کبری گرفتم که دو سه روزه برم و برگردم

خدایا بهترین را پیش راهم قرار بده

خو گرم هست خیلیم گرمع 

ینی تازع دار خنک میش 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان دو هفته است که شمالم 

هوا خیلی شرجیه و گرم من که همش تو خونم و کولر روشنه

بله متل قو باز هست 

نمک ابرود هم فقط سورتمه و تله کابین حتی رستوران های اون بالا هم باز نیست 

خودم هم نور هستم

قشنگی آدما تو دلشونه نه صورتشون...                                                                    
گرمه یا داره خنک میشه؟ فکر کنم منظورتون اینه که اول گرماست

ن گرمه 

من خودم بچع بابلسر بابلم 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

😩😩سوختم ..سر ظهر گرمه ..حتمن ضد آفتاب استفاده کن ..اوم روزی ک ما رفتیم اره نمک آبرود باز بود متل قو نمیدونم ..ولی خیلی مسافر بود ..جوری که 😑😑تو ترافیک انقد موندیم که پشیمون شدیم باز برگشتیم نوشهر .

انگار از آفریقا برگشته بودیم😂😂

حتمن حتمن جای تمیز برو ...ولله ما ی ویلا گرفتیم اونم خیلی تمیز ولی نمیدونم اون همه شپش از کجا اومده بود رو سرم😑😑😑😑

کاربریم دو نفره هستیم