2777
2789
عنوان

بالاخره جنسیت نی نیم مشخص شد!

904 بازدید | 10 پست

بعد از ۱۸ هفته انتظار بالاخره جنسیت نی نیمو فهمیدم، پسره قربونش برم 😻

امروز قبل از سونو ماساژ رفته بودم یعنی با خوردن شکلات شازده خواب خواب بود و ریلکس کرده بود 😄❤️

راستی بچه‌ها هدفم از زدن این تاپیک اینه که یسری اطلاعات و تستای خونگی که انجام دادمو بذارم شاید بدرد کسی خورد..

۱) تست کلم درست بود و رنگش روشن شد

۲) تست سوزن درست بود و زنگ نزد

۳) تست جوش شیرین اشتباه بود و هیچ واکنشی نداد (هفته ۷ و ۱۴)

۴) تست نمک اشتباه بود و واکنشی نداد

۵) جدول چینی اشتباه بود

حالا بریم سراغ واقعیات نه فرضیات 😃

۱) ضربان قلبش سونوگرافی ان تی ۱۱ هفته و ۵ روز: ۱۶۳ بود

۲) جفت قدامی-لولایینگ بود

۳) سونو ان تی بشدت لگد میزد (البته من که حس نمیکردم)

۴) من از طریق آی یو آی باردار شدم و بچم دوقلو بودن و متأسفانه یکیشو هفته ۹/۵ از دست دادم

۵) ویار اصلاً میشه گفت ندارم ولی مثل قبل از بارداری علاقم به شوری و ترشی همیشه بیشتره

۶) ۳بار خونریزی شدید داشتم دو ماه اول

و در آخر برای همه‌ی کساییکه منتظر نی نی هستن آرزو میکنم زودتر باردار بشن و برا مادرای باردار هم آرزوی زایمان خوب 💚🤍

گاه آنچه مصیبتی بزرگ به نظر میرسد به عظیم ترین خیر و صلاح زندگیمان بدل میشود.
-Louise Hay-

مبارک ب حق علی قدمش خیر باشه

پدرم کاش میشد ز از این دایره پرواز کنم مثل ان شبنم یخ بسته روی گل های سپید در تو تبخیر شوم.پدر نازنیم روحت شاد.همیشه تو قلبمی.خیلی زود از پیشم رفتی خیلی زود یتیمم کردی.مادرمو تنها گذاشتی .حیف بزرگ شدن دخترتو ندیدی،درس خوندنشو ندیدی،عروسی شو ندیدی،مادر شدنمو ندیدی.همش برام حسرت شد تا قیامت،هیچ چیز و هیچ کس برام تو نمیشه.من همون دختر کوچولوتم بابا.التماس دعا برا منم دعا کن.دیدار تا قیامت   باباجونم دعا کن خدا ی پسر ک همه اخلاقاش عین خودت باشه بهم بده.و اسم خودتو روش بزارم.                                                            ۴ اردیبهشت فهمیدم عشقم ک تو دلمه دختر.خدایا شکرت بابت سالم بودنش.ب حق علی عاقبت ب خیر شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدمش براتون خییر باشه عزیزم😍ان تی احتمال داده بود؟

مرسی عزیزم 😍 نه متأسفانه دکتر بداخلاقی بود و فقط در صورت ۱۰۰٪ میگه و زده بود پشت شیشه که از هفته ۱۴ میگه و من هفته ۱۲ بودم و بهم نگفت و پرسیدم بهم پرید حتی 😒 خلاصه مردم از انتظار 😭 برم دنبال اسم 😋

-Louise Hay-
مرسی عزیزم 😍 نه متأسفانه دکتر بداخلاقی بود و فقط در صورت ۱۰۰٪ میگه و زده بود پشت شیشه که از هفته ۱۴ ...

همون بهتر که نگفته خیلیا میگن واشتباه میشه ،انشاالله به سلامتی ،منم دعاکنین دوهفته دیگه انومالی دارم جنسیتش همون باشه که میخوام😍

وجدان،صدای خداست...
همون بهتر که نگفته خیلیا میگن واشتباه میشه ،انشاالله به سلامتی ،منم دعاکنین دوهفته دیگه انومالی دارم ...

ایشالا همون بشه که خودتم دوست داری 🤞🏽😍

من دلم طاقت نیاورد تا آنومالی و خارج از نوبت رفتم ۴۵۰ تومن پیاده شدم 🥴

-Louise Hay-
اقدامت چطور بود؟ 

عزیزم من با آی یو آی باردار شدم، صبح ۱۳ اسفند iui شدم و دکترم شب زدن آمپول hcg برا آزادسازی تخمک یعنی ۱۱ اسفند و ۱۴ و ۱۵ اسفند گفته بود خودمون هم اقدام کنیم

-Louise Hay-