2777
2789
عنوان

الان این بی بی چک منفیه ؟؟

298 بازدید | 38 پست

https://s4.uupload.ir/files/۲۰۲۱۰۶۲۲_۱۹۵۰۲۳_zn73.jpg

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثبته🥰🥰🥰🥰

چند روز از موعدت گذشته

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
مبارک مثبت 😍🤩🥰

نبابا مگه میشع

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
نبابا مگه میشع

اره منم الان عکس بی بی چکم رو میفرستم ببین

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
مثبته🥰🥰🥰🥰 چند روز از موعدت گذشته

ببین من این ماه ۷روز لکه بینی داشتم فک کنم‌پریود شدم اینو همینجور عشقی زدم ک تو روز تولد امام رضام ناامید بشم 😊

مثبته عزیزم مبارکت باشه فردا برو آزمایش خون تست بتا😍😍😍😍😍

من پریود شدم اخههههه