2777
2789

بزبزبزبزبز

ی مرغی داریم از وختی فهمیده گرون شده دیگه تخم نمیزارع میگه منو ببرین بیمارستان سزارین هیکلم خراب میشع😅😀 کاش ی بابا پنجعلی جیبی داشتم تا هرکی میخاس نصیحتم کنه یکی میخابوند دهنش😑😬کاربری قدیمی تعلیق شده ۸بار از سال۹۵ اینجام احترام ریش سفیدمو نگه دار باهام بحث نکن😓باید یروز بشینم پای درددل هنذفریم ببینم چشه چرا اینقد ب خودش میپیچع😕😣 رو زمینی زندگی میکنیم که خودش رو ``جو``گرفتع دیگع تکلیف ادماشمعلومه😛😒آخر نفهمیدم پشم شیشع کجای شیشس😟 دوص دارم بکشم پایین به هرچی خانومه ی حالی بدم ارادتمند شما «نرخ طلا»😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بزارم بعدش چجوری باید حذف کنم😂؟ 

میزنی رو اون سه نقطه بعد میزنی رو حذف پست 

آهااااای تویی که داری امضامو میخونی میدونم سختی های زیادی داری اما بخنددنیا به انرژی لبخندت احتیاج داره❤️.  https://harfeto.timefriend.net/16443465828038 چالش حرف ناشناس 

س نقطه سمت راست و حذف😐

بذار دیه

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

گذاشت منم لایک کنید

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

من رفتم😐

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...

میزاری یا خیر😐

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂