2777
2789
عنوان

خانمای متأهل شما قبل ازدواج...

224 بازدید | 8 پست

مشاوره رفتید؟ ازتون تست گرفتن؟ 

بهم بگید تو مشاوره قبل ازدواج چیا میپرسن و تستش چجوریه؟ موردی دیدید که مشاور بگه به درد هم نمیخورن و بخاطر این دو طرف ازدواج نکنن؟

بهم بگید من خیلی میخوام بدونم. تو اینترنت که صدتا مورد تست بود دور و برمم کسی نرفته نمیدونه

زندگی دقیقاً از جایی شروع می شود که یک نفر می خندد و خنده ی او با دیگران فرق دارد...

ما زفتیم 

خودشناسی بود 

دو جلسه انفرادی 

یک جلسه باهم 

نمیگن به درد نمیخورید 

میگن آگاهانه تصمیم بگیرید و مثلا چالش های عمده تون چی خواهد بود

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکبار گرفتم بهم‌گفت خوبه و ...  فهمیدم بیخود میگه چون خودم حس میکردم خوب نیست(واقعن ادم خوب ...

ازتون تست هم گرفت؟

زندگی دقیقاً از جایی شروع می شود که یک نفر می خندد و خنده ی او با دیگران فرق دارد...
ما زفتیم  خودشناسی بود  دو جلسه انفرادی  یک جلسه باهم  نمیگن به درد نمیخورید ...

آهان

ممنونم

منم قراره برم با خواستگارم

یخورده نگرانم

من و همسرم رفتیم گفت 85 درصد باهم تطابق عقیده دارید و بهم می‌خورید دختر خالم پیش همون مشاور رفت هم به خودش به خالم اینا گفت این دو تا اصلا بهم نمیخورن اینا توجه نکردن عقد کردن آخرشم به مشکل خوردن دارن جدا میشن به نظرم مشاور خیلی خوبه

من و همسرم رفتیم گفت 85 درصد باهم تطابق عقیده دارید و بهم می‌خورید دختر خالم پیش همون مشاور رفت هم ب ...

چه جالب

ممنونم🌹

اره گرفت از علایق بود بیشتر جای خوب برو شاید جایی که من رفتم خوب نبود

اره باید حتما پیش مشاور خوب برم

ممنون از راهنماییتون