2777
2789
عنوان

لطفا راه حل بدین بهم

257 بازدید | 18 پست

مادرشوهرم هروقت میاد خونمون موقع رفتن هی ب بچم میگن ماداریم میریم هی اینو میگن بعدشم میگن بیا میخوان بچمو بکشونن ببرن منم خیلی حساسم چی بگم ک اینکارو نکنن خیلیم اهل زبون درازیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا دیوونم میکنه با این کاراش بچمم کوچیکه نمیفهمه ک 

چقدشه؟زیاد نرو خونشون اونم اومد سع کن بخابونی بچه رو.مادرشوهرمنم ایجوری بود میگفت بزارش بخابه پیشم.ولی من به خودم وابستش کرد یه لحضه هم نذاشتم تنها بچم جایی بره

چقدشه؟زیاد نرو خونشون اونم اومد سع کن بخابونی بچه رو.مادرشوهرمنم ایجوری بود میگفت بزارش بخابه پیشم.و ...

ی سالشه عزیزم... اینقدم پررو تشریف داره سریع مغلطه میکنه حدس میزنم چیزی بگم بگه نه من مامان بزذگشم و این حرفا

ی سالشه عزیزم... اینقدم پررو تشریف داره سریع مغلطه میکنه حدس میزنم چیزی بگم بگه نه من مامان بزذگشم و ...

بزن به بیخیالی.من میگفتم رو همه چیز بچم حساسم.میگفتمشون پیش بچم حرف بد نگید.بزارید بخابه.نبوسینش تو این اوضاع.ناراحت میشدن ولی من میگفتم

من خودم مستقیم به همه گفتم بچه ام بدون خودم جایی نمی فرستمش .لطفا نگید بچه بیاد چون نمیتونم ازش دور ...

میترسم بگم بعد همه چیو از چشم من ببینه دیدی ک هرچی بشه میگن کار عروسه پسرمون اینجور نیس