2777
2789

بیایین از خوابایی که دیدین و براتون خوب و جالب بوده و تو یادتون مونده بگین....

من خواب دیدم با یکی از بازیگرای ترک ازدواج کردم😂

خدایا شکرت ازت سپاسگزارم 😍🌷🌸

یه شب خواب دیدم که رفتم عصر جدید اونجا به علیخانی میگم چراغارو خاموش کن بگو شام بیارن گشنمه به عواملم بگو برن از تو صحرا علف بیارن برا بُزا😐😐😐😐

خودتم برو گوسفندا رو بیار صحنه رو آماده کنن 😐😐😐

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستمو انداختم تو دیگ سمنو همش میزدم😐

😂😂😂😂😂😐👌🏻

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

خواب دیدم خر شدم☺

دوتا میخ باهم ازدواج کردن ما ه عسل رفتن تو دیوار😂😀سریال ایرانی فقط اونجاش که زنه میاد تو خونه مانتوشو در میاره چهار تا مانتو دیگه زیرشه😐😂  این کاربری مال دونفره مال من و خواهرم ☺💚 البته بیشتر دست منه😆

خواب دیدم شهاب حسینی با سر و وضع همون کارکتری که تو فیلم جدایی نادر از سیمین داشت به همون داااااااااااغونی رومن کراش زده بود 

منم حالم بهم میخورد ازش هی جیغ میزدم به مامانم میگفتم بگو این چندش نزدیک من نشه  

ی شب خواب دیدم با شاهرخ خان ازدواح کردم 

بعد یه دختر داشت گف باید اینو مث فرزندت قبول کنی 

جالبیش اینحا بود که یکمم من ناز میکردم میگفتم من سختمه بیام هند

اونم دس گداش رو شونم و دلداری ام داد😃😂😂😂😂😂

گرنگه دار من آن هست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد