2777
2789

جاریم گفته که من بهش گفتم چه جوری این مادرشوهرو تحمل میکنی؟

من اصلا باهاش حرف نزدم که بخوام اینو بگم

امشب میخایم بریم خونه مادرشوهرم به نظرتون رو در رو کنم جلو همه که بگم من همجین حرفی نزدم یا نه اصلا اهمیت ندم

همیشه به این فکر کن که خدا هست دل شکستن تاوان داره.دنیا دار مکافاته🌹😊☺

آدم چقد میسوزه وقتی که یه حرفیو نزده ولی میگن زدی😐

به نظرم دعوا نکن

ولی مثلا پیش مادر شوهرت بگو راستی اون روز میگفتی که من گفتم چجوری اون تورو تحمل میکنه...بعد بقیشو نگو خودش میسوزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا این خوبه زن داداش های من پشت سر هم به هم چیز میگن.

مثلا اون میاد به من و مامانم میگه ندا چشمم شوره اون یکی میگه یه چیز دیگه

مامان من مادرشوهریی هست که هیچی نمیگه.خبر نمیبره بیاره. یه چیز بگه دعوا میشه

شما هم تو شوخی رو در رو کن

خوشحالی یعنی:دماغتو با لباس عشقت پاک کنی. چیه؟!خب من اینجوری خوشحالم ..به خودشم گفتم گفت اشکال نداره :)

ببین حتماااا رو در رو کن و بنشونش سر جاشششش

الان نکنی این جریان به اسم تو تموم میشه و مادرشوهرت باور می‌کنه حرفشو و بعدا هم از زبونت حرف میزنه...

قشنگ جلو همه سکه ی پولش کن به شوهرتم بگو به شوهرش بگه و حسابشو برسه...مرگ ی بار شیون ی بار 

من ی بار مقابل همچین جریانی سکوت کردم به ضرررم تموم شد 

روبه رو کن بگو قسم میخوری من گفتم 

بعدم بگو من دستمو میذارم رو قران که اصلا نه گفتم اینو و نه باهات حرف زدم 

توام اگه راس میگی دست بذار 

اگه دروغ بگه دست نمیذاره چون قران پاپیچ ادم دروغگو میشه

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...