تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
وقتی می مانی و می بخشی فکر میکنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله از نزدیکانم هستن. همه فهمیدن متاسفانه. در حد این که رفته بود برای خانم خونه اجاره کرده بود با وسیله هاش و این که چند بار هم خیانت کرد. ولی سنش که بیشتر شد دیگه دست برداشت.
بعد چجوری خانواده هاشون رضایت دادن ک اینا طلاق نگیرن؟
به خاطر بچه هاشون. و خود بچه هاشون نگذاشتن
شوهرشم همش انکار میکرد که من کاری نکردم. ولی زنش مدرک از توی ماشینش پیدا کرده بود. لیست خرید شامپو و کرم و .... و از بررسی کردن رفت و آمدها تونست ثابت کنه. و دیگه نتونست انکار کنه. تا مدت ها با هم دعوا داشتن. اما گذر زمان درستش کرد.