احترام گذاشتیم، فکر کردن نمی فهمیم...توجه کردیم، خیال کردن گدای محبتیم...وای به حال این مردم...نه محبت سرشان می شود نه توجه..کنار این مردم شاد نمی شوی..فقط تنهایی را بیشتر حس میکنی...
احترام گذاشتیم، فکر کردن نمی فهمیم...توجه کردیم، خیال کردن گدای محبتیم...وای به حال این مردم...نه محبت سرشان می شود نه توجه..کنار این مردم شاد نمی شوی..فقط تنهایی را بیشتر حس میکنی...
گوشت مرغی خرد میکنم کوچیکتر از جوجه نمک و فلفل و آبلیمو پیاز فراوون خلالی شده با پودرسیربازعفرون غلیظ میذارم یه شب تا صبح بمونه تو یه قابلمه یه لایه پیازو ک حلقه ای برش دادم میچینم یه لایه هم گوجه حلقه ای میذارم روغن میزنم چوب کباب حسینی رو به روغن آغشته میکنم تیکه های مرغو ک مزه دار کردم به سیخ میزنم یه تیکه مرع یه تیکه فلفل دلمه میچینم روی پیاز و گوجه یه قاشق ربو با یکم آبغوره و نمک و فلفل سیاه با آب رقیق میکنم میریزم تو همون قابلمه که سیخاهست میذارم رو شعله جوش ک اومد دمکش میذارم میذارم آبش کامل کامل بره
خوشمزه اس درست کن من چون گوشت زیاد میبره شاید هردوسه ماه درست کحنم یه کباب دیگه هم هست یه بار درست کردم مرغوتیکه میکنن مثل جوجه روغن و پودر سیرو پودر پیاز یا خود پیاز که رنده شده با ادویه مرغ و رب انارو گردوپودر شده مزه دار میکنن تو تابه نچسب باسیخ فلزی کباب میکنن از آخرم موادی ک مزه دار کردنو میریزن روش عالیه
خوشمزه اس درست کن من چون گوشت زیاد میبره شاید هردوسه ماه درست کحنم یه کباب دیگه هم هست یه بار درست ک ...
حتما درست میکنم
دکتر چوب با طراحی مدرن دکوراسیون منزل و محل کار و همچنین کلیه محصولات : تخت خواب • کمد • میز• کابینت • MDF در خدمت شما مشتریان و همکاران عزیز میباشد. https://drchoob.ir/