2777
2789
عنوان

بحث با شوهر وقتي بچه ها خونه هستند

713 بازدید | 76 پست

شماها تو خونه از دست كارهاي شوهرتون عصباني باشيد چجوري بحث ميكنيد كه بچه ها نفهمند.

من يك شوهر فوق العاده بد اخلاق و حق بجانب دارم كه هر وقت كار اشتباهي ميكنه و من بهش ميگم كارش رو تو اتاق يواش صداش رو بالا ميبره. هر چي بهش ميگم يواش و بچه ها ميفهمن بدتر ميكنه و بچم مياد تو اتاق و ميگه بحث نكنيد. اصلا نميفهمه متاسفانه. 

شماها چطور مسايلتون رو با شوهرتون مطرح ميكنيد؟ البته اونهايي كه شوهر عصبي و بد دهن دارن بگن.

انقدر بلند داد ميزنه كه همه ميفهمن و همش چرت و پرت ميگه، اگر هم ازش انتقاد نكنم كه هر كاري دلش ميخواد ميكنه. اصلا ديگه نميدونم چطور زندگيم رو مديريت كنم....

انقدر هم كه حق بجانب هست اصلا كوتاه نمياد. يكذره هم محبت نداره حتي ظاهري جلوي بچه هاش!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقا شوهر منم همینطوره همش صداش می‌بره بالا دخترم ک خیلی کوچک سه سالشه  گوشاشو میگیره با دستش میگه بس کنید،،، شوهرم حتی اگر بخواد حرف بزنه هم صداشو می‌بره بالا حتی از حرف زدن عادی هم دخترم می‌ترسه ب باباش میگه صحبت نکنید بچم میترسم عصبی بشه موندم چ کنم 

نه هر دو سعی می کنم جلو بچه ها رابطه خوبی داشته باشیم اگه دلخوری هم که باشه دیکه زیاد کشش نمیدیم

خودمون و  بچه هامون همه تو شرایط سختی هستیم هم کرونا هم اقتصادی 

دیگه لازم نیست بدترش کنیم خونه جهنم کنیم برا خودمون 

خدایا🥰❤🥰منو با مهربونی بغل کن

تصور اینه که زیاد از ایشون انتقاد می‌کنی.. 

از این به بعد روی نقاط مثبتشون تمرکز کن..تیز بین باش و هر کار هرچند کوچک اما مثبتشون رو ببین و ضمن تشکر برای بچه ها بازگو کن..سعی کن طوری که یعنی نمی‌خوای ایشون بشنوند پشت سرشون و پیش بچه ها از خوبی های پدرشون بگی😉

و طبق روال گذشته ایرادهارو در خلوت .. انتقاد کردن آداب داره.. 

نه هر دو سعی می کنم جلو بچه ها رابطه خوبی داشته باشیم اگه دلخوری هم که باشه دیکه زیاد کشش نمیدیم خو ...

افرين بر شما. كاش شوهر منم كمي شعور داشت. بمن ميگه باهام خوب حرف نزن. ميشه اخه حرف نزد؟

تصور اینه که زیاد از ایشون انتقاد می‌کنی..  از این به بعد روی نقاط مثبتشون تمرکز کن..تیز بین ب ...

من هميشه إيرادها رو در خلوت ميگم. ولي اون صداش رو ميبره بالا. اخه هر كاري ميكنه كه غلط هست به جاي معذرت خواهي ميگه خوب كردم و بازم ميكنم. خيلي لجباز هست!!!