2777
2789
سلام عزیزان من سیکل پریودم معمولا ۳۵ روزه هستش و خیلی هم به موقع پریود نمیشم ماه پیش ۲۸ام شدم که ام ...

اگر اون خط کمرنگ بلافاصله افتاده صبر کن چند روز دیگه دوباره بزن و احتمال زیاد مثبته 

ولی اگر بیشتر از ۵ دقیقه گذشته خط کمرنگه ظاهر شده منفیه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
مبارکت باشه گلم، بسلامتی بغلش بگیری چقد خدا دوست دارم که نداشته درد انتظار رو بکشی  کاش یه ...

ان شا الله به حق همبن روز عزیز یه رضا از امام رضا هدیه بگیری 

من در آسمان خدا را دارم و در زمین تنها تو را..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزان من سیکل پریودم معمولا ۳۵ روزه هستش و خیلی هم به موقع پریود نمیشم ماه پیش ۲۸ام شدم که ام ...

اگر حتی یه کوچولو از آثار پری داشته باشی توی نمونه

منظورم خونی لکی چیزی

اون باعث میشه تستت غلط باشه

ولی اگر باردار بودی مبارکه

برا منم دعا کن

پسرم تو جووووون منی🥰

اگر اون خط کمرنگ بلافاصله افتاده صبر کن تا موعدت بشه دوباره بزن و احتمال زیاد مثبته  ولی اگر ب ...

همون موقع افتاد ولی باورم نشده هنوز

نمیدونم باز بیبی چک رو تکرار کنم یا ازمایش بدم

ووووی خدایا شکررررت من باز بی‌بی‌چک دیدم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 (امضامو بخونید😍😍)

طبق چیزایی که من از نی نی سایت یاد گرفتم مثبته😍😍 ان‌شاءالله مبارکتون باشه و ان‌شاءالله بسلامتی بغلش بگیرید و ان‌شاءالله سالم و صالح باشه😍😍😍😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

مبارک باشه عزیزم چقد خوب که ماه اول اقدامت باردار شدی , ولی خواهرانه بهت میگم فعلا به کسی هیچی نگو اول برو ازمایش انشالا که مثبت بود صبر کن 12 هفته ات رد بشه بعدا به خونواده ها بگو , البته تجربه خودمو میگم عزیزم یوقت ناراحت نشی اما من بارداری اولم زود گفتم متلسفانه بچه ام سقط شد همه ناراحت شدن حالا خداروشکر 3 ماه نشده دوبار باردار شدم اما تو این یکم تجربه ام بیشتر شد , ضمنا از همین الان زیاد خودتو خسته نکن سعی کن بیشتر استراحت باشی حتی تو خونه زیاد سرپا نمون جاروبرقی و تمیزکاری و اینا رو کلا تعطیلش کن فعلا 

اگر حتی یه کوچولو از آثار پری داشته باشی توی نمونه منظورم خونی لکی چیزی اون باعث میشه تستت غلط باش ...

این چن روزه فقط کمردرد داشتم چند روز پیش هم یه لک قهوه ای 

همون موقع افتاد ولی باورم نشده هنوز نمیدونم باز بیبی چک رو تکرار کنم یا ازمایش بدم

اگر همون لحظه افتاده باردارید . برید ازمایش که خیلی بهتر نشون میده مزه هم داره روز عیدی 😊

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
مثبته مبارک باشه ولی به اقوام نگو دفعه اول اقدام باردار شدی

چشم 

اصن کلا فعلا نمیخوام بگم تا مطمئن شم خودم هنوز باورم نشده و مطمئن نیستم

بله عزیزم مبارک باشه 

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 
مبارکه عزیزم😍 بله ک بارداری😍 برای منم دعا کن لطفا😍

چشم عزیزم ان شا الله به زودی تاپیک خبر بارداریتو ببینم😙😙😍😍