2777
2789
عنوان

دیشب حرم امام رضا بودم.

118 بازدید | 16 پست

کلی براتون دعاکردم.خیلی به یادتون بودم.نائب الزیاره همتون بودم.

خدایا چرا هرکی بهم ظلم میکنه و دلمو میشکنه💔خودم تقاصشو پس میدم؟؟    خدایا همه چیزو به خودت سپردم،خودت درستشون کن،به من ربطی نداره     

مرسی ان شااالله خوده امام مهربان اجرت بده

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشا به سعادت  دلم پر میکشه برا حرم دعام کن

برای همتون دعاکردم.همش توی نظرم بودین

خدایا چرا هرکی بهم ظلم میکنه و دلمو میشکنه💔خودم تقاصشو پس میدم؟؟    خدایا همه چیزو به خودت سپردم،خودت درستشون کن،به من ربطی نداره     

خوش به سعادتت دلم پر کشیده حاجتم خیلی دارم واسم دعا کنید 

🍀تا در طلب گوهر کانی؛کانی  _تادر هوس لقمه نانی؛ نانی این نکته رمز اگر بدانی؛ دانی _آن چیز که در جستن آنی ؛آنی      (مولانا)      🌹🌷🍃                                                  شاید شیطان هم عاشقه حوا بود که به آدم سجده نکرد🍀
خوشبحالت اگه بازم رفتی منو حتمن دعا کن اسمم یلداست😔

چشم عزیزم.میخواستم دیشب پیام بدم و اسماتونو بپرسم ولی انتن نمیداد گوشی

ممنونم عزیزدلم😔💙از ته دلم واست دعا کردم و صلوات فرستادم😘😘😍

قربونت عزیزم.الهی حاجت روا شی

خوش به سعادتتون.قبول باشه ان شاءالله 😍😍😍اگر باز قسمتتون شد به اقا بگید نرگس کمک میخواد...

ممنون عزیزم.چشم حتما