2777
2789

من خیلی فر بود کراتین کردم 

معلومه صاف  

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد صافا میگن فر 😂

آخه شوهرم خودش موهاش صاف و خیلی نرم هستش. همیشه آرزو داشت پسرم موهاش فر فری بشه .ولی پسرم الان یکسالشه به خودش رفته و صاف شده، من که خیلی خوشحالم. ممکنه تغییر کنه موهای پسرم ؟آرزو میکنم به من نره

خوشحالی یعنی:دماغتو با لباس عشقت پاک کنی. چیه؟!خب من اینجوری خوشحالم ..به خودشم گفتم گفت اشکال نداره :)
من خیلی فر بود کراتین کردم  معلومه صاف    

هزینش چقدر شد؟چقدر دوام داره؟

مراقبت بعدش چی؟

خوشحالی یعنی:دماغتو با لباس عشقت پاک کنی. چیه؟!خب من اینجوری خوشحالم ..به خودشم گفتم گفت اشکال نداره :)
آخه شوهرم خودش موهاش صاف و خیلی نرم هستش. همیشه آرزو داشت پسرم موهاش فر فری بشه .ولی پسرم الان یکسال ...

بله ممکنه تغییر ژنتیکی داشته باشه مثل بنده🙂💔

هزینش چقدر شد؟چقدر دوام داره؟ مراقبت بعدش چی؟

هذینه بستگی به موادش داره 

برا من ۱شد چون موادش فرق داشت 

برا مامانم ۲ونیم چون هم رنگ کرده بود سوخته بود 

تا وقتی که مو رشد کنه تا آخرش دوام داره 

ولی صاف صاف نشد

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بله ممکنه تغییر ژنتیکی داشته باشه مثل بنده🙂💔

مگه ژن از همون اول نمیمونه؟

دقت کردین اونی که صافه فر دوس داره اونی که فره صاف دوس داره 

چون تا به حال تجربه نکردن 

فرا میگن وای نه لخت عالی لختا میگن نه وای نه لخت سخته فر خوبه 

در صورتی که هر دو یه خوبی و بدی داره

هزینش چقدر شد؟چقدر دوام داره؟ مراقبت بعدش چی؟

ریباندینگ هم دائمی هست هم ضررش از کراتین کم نره من خیلی دوست دارم ریباندینگ کنم اطرافیان میگن نه قشنگه 💔

سردوراهی موندم

هذینه بستگی به موادش داره  برا من ۱شد چون موادش فرق داشت  برا مامانم ۲ونیم چون هم رنگ کر ...

راضی هستی از کراتینه؟

من میخوام برم کراتینه کنم از طرفی شیر میدم میگن ممکنه خوب نباشه هورمون هات سر جاش نیست باید بعد قطع شیرهی

دقت کردین اونی که صافه فر دوس داره اونی که فره صاف دوس داره  چون تا به حال تجربه نکردن  ...

من هر دوشو داشتم و به صافایی که میگن فر دوست دارم میگم که بچسبن به موهاشون🙂💔

ریباندینگ هم دائمی هست هم ضررش از کراتین کم نره من خیلی دوست دارم ریباندینگ کنم اطرافیان میگن نه قشن ...

ریباندینگ همون صافی دائمی میشه؟چطور ضررش کمتره

من چند روز پیشا آریشگر یه ماسک مو هلث نوشن معرفی کرد گقت اینو بزنی لخت میشه موهات من که نگرفتم ازش.گفت اگر لخت نشد بیا پسم بده انقدر مطمئنم

دقت کردین اونی که صافه فر دوس داره اونی که فره صاف دوس داره  چون تا به حال تجربه نکردن  ...

عزیزم خیلی دردسر داره فر.بین بد و بدتر.گزینه بد انتخاب میکنیم

من رفتم دکتر اینطوری گفتن🙂💔 خواهرم اوایل فر بود الان موج دار شده اونم کم به صافی میخوره

چه جالب