2777
2789
عنوان

دوستان من اصلا نمیتونم شب بخوابم تا صب ساعت ۷ خوابم میبره بعدش

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 19 پست
سلام عزیزم.ناراحت نباش من هم مثل شمام.البته سابقه دو ساله دارم.دقیقا از شروع کرونا.اولین راه حل به ن ...

نمیدونم ازکی شدوع شده و به  چ دلیل ...گوشیم هم ساده هست فارغ از دنیای مجازی ام ...ولی در عوض با گوشی همسرم همینکه خوابید میرم گروه هاشو میخونم وضعیت میبینم و یه وقتایی نی نی سایت ....اکثرا زیارتا رو تو گوشی همسرم رو خوانی میکنم ک نور گوشی اذیتم کنه خوابم بگیره ولی اصلا فایده نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت اذیت میشی؟یعنی جبران خواب داری طی روز؟بعد سرحالی؟عصبی نیستی؟

اره دیگه ..وقتی صبحانمون ساعت ۲ هست  نهار میشه ۴. خواب روز اصلا قابله مقایسه با شب نیست.سرحال اصلااااا عصبی نه کلا آروووومم...نظم ندارم.

فرزند داری گلم؟شغل همسرت آزاد؟من خودم چون پسر وروجک از کرونا هر چی کلاس و پارک و مدرسه و باشگاه داشت تعطیل شد و من شدم همه اینا براش و این فسقلی عاشق شب هاست از نوزادی همین طوری بودو همسرم شغلش آزاد هستش از شروع کرونا و تعطیلی ها سه تایی همین جوری شدیم.اما همسرم عادتش رو از بعد از تعطیلات ترک کرد و چون شبها دیر میاد خونه پسرم از بچگی واسه دیدن باباش بیدار میموند .این رویه تا الان ادامه داشته.میدونم که همه میگن خیلی بده ضرر داره برای بچه ها.پیری زود رس میاره و...اما چاره ای ندارم چون اصلا اهل گذاشتن قانون برای پسرم نبودم و نیستم.چند وقته با ترفند های مادرانه رسوندم به ساعت ۲/۳۰ سخته ولی چه کار میشه کرد.