2777
2789

مروز ظهرخواب بودیم عمه ام بادخترش بدون هیچ زنگی سرزده اومدن پشت در من وشوهرمم خواب بودیم شوهرمم کلی خستش بود یعنی تازه خوابش برده بود نیم ساعت بیشترنخوابیده بودیم که یهوایفون وزدم میرم میبینم عممه سرزده بادخترشون اومدن اینقدرعصبی شدم اخه ادم یجامیخوادبره خبرمیده😑😑😑😑😑😑

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای منم بودم  عصبی میشدم

اصلا از سر زده جایی رفتن  یا سر زده کسی خونمون بیاد خوشم نمیاد

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

حالا عیب نداره

اخه خیلی زشته اینجور

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋
منم متنفرم اینجوری

خیلییی بدم اومد حالاخودم هیچی شوهرم کلی خسته بود نتونست بخوابه بازعصر بااین همه خستگیش کلی کارداشت بیرون رفت دلم برااون میسوزه

واای منم بودم  عصبی میشدم اصلا از سر زده جایی رفتن  یا سر زده کسی خونمون بیاد خوشم نمیاد

اره واقعا هم عمه ی شوهرم میشه عم عمه ی من من وشوهرم دخترعمو پسرعموییم تازه عروس ودومادم هستیم😑😑😑

اره واقعا هم عمه ی شوهرم میشه عم عمه ی من من وشوهرم دخترعمو پسرعموییم تازه عروس ودومادم هستیم😑😑😑

خوشبخت باشید گل

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

خوشبخت باشید گل

مرسی عزیزدلم

خوب دیگه گذشت حالا 

😐

خواهرشوهرم بعداز ماهی هفته ای یه زنگ میزنه حال واحوالپرسی گرم آخرسر میگه کجایی میگم خونه میگه خوب درو باز کن ،تقریبا آتش میگیرم نمیدونم جمع کنم برم سی متراون طرف تر دروبازکنم ،ظرفارو بشورم ....من میگم انگار ماره می خزه یهو یی میادالبته خودش ترتمیز و مهمون نوازه دوسش دارم وای آقو بیخبر نیا نیا نیا

خواهرشوهرم بعداز ماهی هفته ای یه زنگ میزنه حال واحوالپرسی گرم آخرسر میگه کجایی میگم خونه میگه خوب در ...

واقعااینجوری خیلی بده من وشوهرم پسرعمو دخترعموییم عمه ی دوتامون میشه ولی تازه عروس دومادیم واین که شوهرم کلی خستش بود میخواست بخوابه همش نیم ساعت بود خوابیده بودیم ایناسرزده اومدن بیدارشدیم بعدم که رفتن بازشوهرم وقت نداشت بخوابه بایدبدبخت برفت جایی

واقعااینجوری خیلی بده من وشوهرم پسرعمو دخترعموییم عمه ی دوتامون میشه ولی تازه عروس دومادیم واین که ش ...

خب میزاشتی شوهر بخوابه لازم نبود بیدارش کنی .یه ذره هم خشک بودی بامهمونا وخمیازه میکشیدی که بفهمن وقت استراحتتو گرفتن