2777
2789
عنوان

خانوما میشه بیاید😢

221 بازدید | 13 پست

سلام عزیزان...خیلی دلم گرفته خیلی مشکل دارم به هر دری میزنم بسته میشه هیچ کسی رو ندارم کمک کنه مشکلم حل شه الان سال هاست غم دارم...میشه خواهرانه برام محبت کنید ویژه دعا کنید واسم تو این شب عزیز به نیت قلبم صلوات بفرستین مشکلم حل شه تو این سن کم اینقدر غم نکشم سال ها😔😔😔😔😔

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واست ۱۰۰ صلوات میفرستم ب حق این شب عزیز خدا دلتو شاد کنه  تو هم واسه تو دلیم دعا کن خدا واسم ن ...

عزیزم الهی خدا جواب دل مهربونتو بده تو زندگیت همیشه شاد باشی و سالم و خوشبخت خدا عزیزاتو برات حفظ کنه گلم خیلی خیلی ازت ممنونم دوست مهربانم برات صلوات میفرستم گلم😍😍😘😘   

عزیزم الهی خدا جواب دل مهربونتو بده تو زندگیت همیشه شاد باشی و سالم و خوشبخت خدا عزیزاتو برات حفظ کن ...

عزیزم ممنونم از دعای قشنگت 😍❤الهی هزار برابر خوبی و شادی ب زندگیت برگرده 😘❤مشکلت حل میشه نگران نباش😍

عزیزم ممنونم از دعای قشنگت 😍❤الهی هزار برابر خوبی و شادی ب زندگیت برگرده 😘❤مشکلت حل میشه نگران نبا ...

فداتبشم گلم لطف کردی انشاالله با دعای شما😘😘