2777
2789

والا ماازامامرضاوامام حسین وامام جوادحاجت نگرفتیم 

تنهاجایی که دردودل میکنم نی نی سایته این اخرین خطمه لطفا نی نی یارجان هیچوقت منو نترکون فقط بهم اخطار بده من خیلی دلم شکسته تنهادلخوشیمو ازم نگیر😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکیش محال بودولی آقابرام درست کرداینکه دلم میخواست بیام مشهدزندگی کنم ویه نامه نوشتم آقاانداختم ضریح ۹ماه بعدشرایط جوری شدخانوادگی اومدیم مشهد۲۰ساله پیش😍....یکیش کارواسه همسرم تواوج ناامیدی به عکس ضریح آقانگاه کردم وزیرآسمون فقط گفتم آقاخودت درست کن وبخداقسم خیلی زودجواب گرفتم ازشون 😭

خدا خیرتون بده  لطفا برا منم دعا کنین بدجوری تحت فشارم  اسمم امید

بااین پست اشکم دراومدبرادربزرگواروقتی آقابه اون مهربونی هست چراازمن بنده گناهکارالتماس دعادارین بخدافقط ازته دل آقاروصدابزنین شک نکنین جواب میده ... تواین شب عزیزالهی بحق جوادش دلتونوشادکنه🤲

ان شاالله ....هممون گرفتاریم ولی اینوفهمیدم امام رضا بادله شکسته بری درخونش ناامیدت نمیکنه آخه رئوفه ...

پس چرا من رو حاجت رو نمکنه

شما دعا کن ۳۴سالمه مجرد با اونی که دوس دارم ازدواج کنم