من پوستم چربه و چندتا جوش تو ناحیه چانه و کناره های چانه زدم و یکم لکه جوش ها مونده. چندتا جوش سر سیاه هم دارم لطفا اگه ماسک خانگی یا هر راه حلی دارین برای لایه برداری پوست و زیباتر شدن پوست بهم معرفی کنین. (راه حل هایی که تو زمان کم مثلا دو هفته جواب بده)
💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏 ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
ممنون عزیزم اون حتما تو برنامم هست اما الان شرایطش رو ندارم. برای حدود 10 روز دیگه میخام پوستم خیلی بهتر شده باشه. گفتم اینجا شاید دوستان کمک کنن و ماسک بهم معرفی کنن
ممنونم ازت🌹
💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏 ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
ممنون عزیزم اون حتما تو برنامم هست اما الان شرایطش رو ندارم. برای حدود 10 روز دیگه میخام پوستم خیلی ...
ماسک هم تو تاپکیام بگرد هس
خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.