2777
2789
عنوان

سلام بچه ها😉

623 بازدید | 8 پست

اومدم در مورد برنامه دیجی پی بهتون بگم که میتونین توی قسمت کهکشان جایزه بگیری هم امتیاز داره هم پول که میتونین رایگان از دیجی کالا خرید کنین راستش ازتون میخوام دیجی پی رو نصب کنین و کد معرف (GKD20D) رو بزنین تا هم امتیاز بگیرین و هم من یک سکه که بتونم توی قسمت پایینی کهکشان یه دور بازی کنم و اگه شانس آوردم بتونم جایزه بگیرم حالا این کارا رو بکنین تا بعدش بهتون یه کار خفن میگم که خیلی باحاله و میتونین روزانه چند تا شانس رو امتحان کنین لطفا امتحان کنین ممنون میشم با من همراه باشین تا بعد اینکه شما عزیزان برنامه دیجی پی رو نصب کردین بقیه کارا رو بهتون بگم. ❤️

مهم نیس پشت سرم چی میگن مهم اینه وقتی برمیگردم نگاشون میکنم خفه میشن 😉💪😅

نمیشه برنامه رو نصب نکرد؟؟

سایت نداره؟

چجوریه؟

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبلا داشتم حذفیدم. اصن خوب نیس همش امتیاز کم میفتاد 

آره بازیش شانسیه ولی ممکنه امتیاز بیشتری بگیری و همینطور پول چون من چند بار پول دریافت کردم یه راه دیگه هم الان یه برنامه بهتون میگم که چند تا دیجی پی با اکانت های مختلف نصب کنین تا شانس بیشتری داشته باشین. 

نمیشه برنامه رو نصب نکرد؟؟ سایت نداره؟ چجوریه؟

چرا عزیزم برو تو فروشگاه بنویس دیجی پی میاره برنامش وجود داره بزار الان عکسشو میزارم

این برنامه هم که فرستادم میتونین از یه برنامه چند تا دیگه هم نصب کنین پس میتونین برنامه دیجی پی رو چند بار نصب کنین با اکانت مختلف ‌‌‌با شماره های مختلف و در روز چند بار بازی کهکشان رو بازی کنین و شانس بیارین

ممنون

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️