الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰ منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
چرا مرداي ايراني كلا ميگن طبيعي ي چيز ديگه هستيم؟؟؟
چون خسیس هستن دلشون نمیاد پول بزک و لوازم بدن 😒😒
عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
خب جنسش صاف و لخته موخوره هم نمیدونم چجوریه ما نداریم تو موهامون حتی مامانم که موهاش مش و دکل ...
🙄
من میتونم گریه گمشده رو بشنوم من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم سایه ها مارو صدا میزنن 🥀 من طلوع ترس رو میبینم اره اما همیشه امیدم پایداره ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥 تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم
خیلی کم پیش میاد که یه مردی به زنش پیشنهاد بده برو ارایشگاه یا بریم برات لوازم بخرم
خدارو شکر شوهرم خسیس نیست خودشم خیلی دوست داره کلی لوازم داشته باشم و فقط تو خونه ارایش کنم و بیرون رو هم میگه ملیح باشه
بعضي ها هم پول ميدن ولي بازم ميگن طبيعي چيز ديگه اي
درسته ولی زنای ایرانی خیلی بیش از حد زیر ارایشن
پوست و چهره واقعی رو نشون نمیدن
برا همین مردا پیشنهاد میدن طبیعی بهتره بلکه چهره ی واقعی رو ببینن🙄🙄
تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰ منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم