2777
2789
عنوان

کمک😶

43 بازدید | 6 پست

من تقریبا به رشته روانشناسی علاقه دارم و صد البته استعداد .. تعریف نیس ولی خب خیلیا رو اگاه کردم نسبت به زندگیشون.. توی زندگیمم تجربه های احساسی و معنوی زیادی داشتم اما خب بازار کار خاصی نداره این رشته درسمم واقعا عالیه

و خب والدین اصرار دارن که برم تجربی و داروسازی بخونم چون پدرم توی محیط کارش داروساز های موفقی رو دیده دقیقا موندم چه کنم؟؟ علاقمو دنبال کنم یا برم دنبال شغلی که بازار کار داره و اینده؟!!

لا تحزن!..سیخلق لك اللّٰہ من ظلمة الأيام نوراً :))🌱

اینی که میگم از تجربه خودمه، توی هر کاری که میره باید اوایلش حسابی سگ دو بزنی تا موفق بشی اول بسم الله موفقیت بدست نمیاد، بنظرم برو دنبال علاقه ات بعدها از کارت لذت نمیبری،‌ روانشناسی هم بازار کار داره منتها اوایل باید مدام این ور و اونور بری کار کنی تا شناخته بشی بعد مطب بزنی و از همون اول که شروع به کار میکنی مدام باید برای کارت تبلیغ کنی توی اینستا توی همسایه توی فامیل توی دوست و آشنا و خلاصه همه جا و حین کار کردن باید تا مقعطع دکترا باید ادامه تحصیل بدی

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد
اینی که میگم از تجربه خودمه، توی هر کاری که میره باید اوایلش حسابی سگ دو بزنی تا موفق بشی اول بسم ال ...

خیلی ممنونم نمیدونی چه کمک بزرگی بهم کردی  

لا تحزن!..سیخلق لك اللّٰہ من ظلمة الأيام نوراً :))🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام درخواست دوستی منو قبول کن به کمکت نیازه برام فا.  ل بگیر لطفا خواهشا 🥺🙏🏻

تا آخر بخون اگه تاپیک حس ششم بود منو تگ کنید یا اگه تاپیک اعتراف دیدید هر اعترافی باشه تگ کنید منو لطفا اگه حس ششمی بودید بهم اطلاع بدید خدا خیرتون بده لطفا بزارید ذهنم یکم هم که شده از سردرگمی دربیاد سردرگم هستم اگه میشه اطلاع بدید سوالم رو بپرسم من اعتقاد دارم نپرسید چرا و توهین نکنید. آرزو کنید😍🌈   دعا کنید موفق باشم و زندگیم طبق چیزی که میخوام باشه و دعاهام مستجاب بشه  گل رز قرمز خار دار ...🥀 نام کاربری های هرکسی یه معنایی داره مثلا نام کاربری شاید اسم کسی باشه اما غیر مستقیم یا لقب یا تاریخ یه خاطره و ...! یا شاید معنیش اینه نتونستن اسم بزارن شانسی زدن😐😂
خیلی خب گلم فقد نیت کن

نیت کردم

تا آخر بخون اگه تاپیک حس ششم بود منو تگ کنید یا اگه تاپیک اعتراف دیدید هر اعترافی باشه تگ کنید منو لطفا اگه حس ششمی بودید بهم اطلاع بدید خدا خیرتون بده لطفا بزارید ذهنم یکم هم که شده از سردرگمی دربیاد سردرگم هستم اگه میشه اطلاع بدید سوالم رو بپرسم من اعتقاد دارم نپرسید چرا و توهین نکنید. آرزو کنید😍🌈   دعا کنید موفق باشم و زندگیم طبق چیزی که میخوام باشه و دعاهام مستجاب بشه  گل رز قرمز خار دار ...🥀 نام کاربری های هرکسی یه معنایی داره مثلا نام کاربری شاید اسم کسی باشه اما غیر مستقیم یا لقب یا تاریخ یه خاطره و ...! یا شاید معنیش اینه نتونستن اسم بزارن شانسی زدن😐😂