2777
2789

واقعا از پس هزینه بر نمیایم دو سال و 3 روزشه  

میبرمش دستشویی(معذرت میخام) آلتش میره تو می‌ترسه یجورایی. یعنی زوده؟ 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

نمیدونم من ک 2 سالو نیمشه خیلی وقته گرفتم 7 8 ماهی میشه راحت شدم ولی خب یه کم مای بی بی نزن چارش اینه ببری بدی بشورن هی هر نیم ساعت یه بار اینا ببر دستشویی بگو جیش کن من ک اینجوری یاد دادم

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از ۱۸ ماهگی تا دوسال و دوماهگی چند بار خواستم‌ نشد. همکاری نکرد

دوسال و ۴ ماهگیش فرشارو جمع کردم. یه لگن خوشکل موزیکال براش خریدم.بستنی و برچسب هم برای جایزه‌

خداروشکررررررر یه هفته ای یادگرفت بدون کثیف کاری.

آقااا درسته که ما خوشکل نیستیم ولی صورتمونو که میشوریم دیگه زشت ترم نمیشیم. دوتاچشم و مژه ها و یه دماغ و دوتاابرو و لب و دهن دیگه سرجاشه

من الان دو روزه گرفتم و‌به شدت همکاری کرده😂

نه تو‌خودش جیش کرد نه پنهان کرد جیشش رو.‌ خودش هروقت داره میگه بریم دستشویی.

البته ماه بعد سه سالش میشه.

اگه فکر میکنی آماده نیست صبر کن

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

آره می‌ترسه، با صبر و حوصله پیش برو درست میشه

نگران نباش صندلی دسشویی براش بخر، کارتن هست کوکو بی بی بنظرم، دانلود کن در باره جیش زدنم داره، خیلی خوبه، بچه میبینه یاد میگیره

خدا یا شکرت 🌹

شما بچه هاتون حرف میزنه؟

من بچه دوممو ۲سال و 9ماهگی بچه ی اولم دنیا آوردم تقریبا یکسالم جفتشونو با هم پوشک گرفتم😣

الان بچه دومم ۲ سالو و یک ماهشه نه درست حرف میزنه نه از پوشک گرفتم

حس میکنم تا حرف نزنه نمیتونم از پوشک بگیرمش

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
من الان دو روزه گرفتم و‌به شدت همکاری کرده😂 نه تو‌خودش جیش کرد نه پنهان کرد جیشش رو.‌ خودش هروقت د ...

یعنی سه سالش تموم میشه یا دوسالش

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
یعنی سه سالش تموم میشه یا دوسالش

دو‌سالش تموم میشه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».