2777
2789
عنوان

میخوام با خودم مورچه ببرم سر جلسه کنکور..😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 97 پست
😅😅اتفاقا چند وقت پیشا همسرم میگفت چندتا دوستاش اینجوری کنکور دادن ولی متاسفانه مورچه ها خوب نخوند ...

اعععع😂😂😂😂

ینی از من نابودترم هست🤦‍♀️😂

تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعععع😂😂😂😂 ینی از من نابودترم هست🤦‍♀️😂

خیالت راحت

هست😄

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
😂😂😂😂اره راست میگی  حس ششم خوبم نداریم اه😂

فقط خلاقیت داشته باش سر هر سوال شعرش رو عوض کن که همش یه گزینه در نیاد 😅😂😂😂😂😂

جا اینکارا و فسفر سوزوندن ها همین ده روز رو بخون خب 💔😂

نور خواهی مستعد نور شو.... 
رشته ات ریاضیه؟

نچ انسانیه ریاضی ثبت نام کردم برم صفا کنم🤦‍♀️😂اخه منو چ ب ریاضی

خدایا غلط کردم 

این چ غلطی بود کردم اخه🤦‍♀️

تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞
من از تکنیکه ده بی سی چل استفاده کردم😑😂

نتیجه داد؟😂

کاری ک من میخام انجام بدم😁 فقط میخام برم سرجلسه بشینم و بیام البته من ارشدم بالاخره آزاد ک قبول م ...

منم ارشد همین کارو کردم قبول شدم، 

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
مداد رو بنداز رو کدوم افتاد اونو بزن😂

مداد بزرگه تاس ببرم😃😃😃😃😂

میتونی چشماتم ببندی انگشتتو ببری رو گزینه ها هرکدوم اومد بزنی 

تو خونه امتحان کردم جواب نداد😂😂