2777
2789
https://www.google.com/search?q=%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%B4%D8%AA+%D8%A8%D8%A7%D9%85%D9%8A%D9%87&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=sb
جدیدترین تم های تولد♥ جشن دندونی♥یه تولد شیک وبامزه★★09358446712 عکس نمونه کارا اینجا.http://niniax.blogfa.com/
من خودم اینجور درست میکنم خیلیم خوب میشه پیاز داغ میکنم با سیر ادویه میزنم زردجوبه فلفل سیاه نمک کمی هم دارچین بعد 2قاشق لپه میریزم با گوشت و سیر ی که سرخ نشده بعد بامیرم بهش اضافه میکنم راستی رب یادم رفت ربم میزنم خیلی خوب میشه مخصوصا بوش
قضاوت مخصوص خداست،....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن اول پیاز و سرخ میکنم بعد گوشتو اضافه میکنم و بعد هم گوجه رنده شده وقتى آب گوجه خشک شد رب میزنم و یه ذره که تفت دادم آب میریزم و میزارم گوشتش بپزه البته من میریزم تو زودپز اگه بامیهها سفت باشن ٥تا١٠مین آخر به گوشتها بامیه هم تو زود پز اضافه میکنم وگرنه وقتى از زودپز گوشتها را در آوردم بامیهها رو میریزم و وقتى بامیها تقریبا پختن سیب زمینى میریزم تا با هم بپزن وقتى سیبهارو میریزى نیم ساعت بعد دیگه کاملا پخته
به هر کس مینگرم در حال شکایت است،در حیرتم لذت دنیا به کام کیست.
من یه روش اختصاصی دارم که اختراع مامانمه و تا حالا خیلیا که بامیه دوست نداشتن خوششون اومده. پیاز داغ درست میکنی بعد گوشت چرخ کرده توش تفت میدی و زردچوبه و فلفل سیاه و ربو آب اضافه میکنی.وقتی گوشت پخت بهش نمک و زعفرون میزنی و بامیه های سرخ شده که فقط سرشو زدی(ته بامیه رو نزن و سرشو یه کم در حدی که سیخ سرش قطع شه و به بدنش نرسه چون مایع چسبنده توش نباید خارج شه)اضافه میکنی و یه کم زرشک و خلال بادوم هم میپاشی روش یه ربع تا بیست دقیقه کافیه بمونه خاموش میکنی آمادس. فقط یه نکته مهم درباره بامیه هست که با هر روشی درست کردی یادت باشه رعایت کنی ، اینکه بعد ریختن بامیه اصلا هم نزنیش که لزج و چسبنده نشه
زمانه پندی آزاد وار داد مرا/ زمانه را چو نکو بنگری همه پند است/ گفت به روز نیک کسان غم مخور/ بسا کسا که به روز تو ارزومند است