2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت روز دهم انتقال

16529 بازدید | 37 پست

سلام.من بهمن ۱۳۹۹ بادوتاجنین فریز رفتم برای انتقال.باوجوداستراحت مطلق دوهفته ای باآز منفی روبه روشدم.۳ماه‌استراحت بعدباشروع فروردین داروهامم شروع شد و خرداد۱۴۰۰روز۱۷پانکچرشدم ۵تاتخمک ک ۵تاجنین تشکیل شد.۱۹خرداد برای انتقال ۲تاازجنینام رفتن.راستشو بخاین مثل قبل امید نداشتم‌اصلابهش فکرم‌نکردم.مثل قبل استراحت نکردم البته ن‌اینکه پاشم‌کارکنم ولی خب درازکشم‌نبودم.

روز۱۰انتقالم بی بی انداختم ک مثبت شد بعدچهارسال باورنمیکردم خیییلی گریه کردم و ازخداکمک خاستم.روز۱۱انتقال باز بی بی چک مثبت

امروزروز۱۳انتقال هستم‌سینه هام دردمیکنه.راستی تا۱هفته نشاسته‌خوردم

واسه مرحوم پدرم یه صلوات‌میفرستین😢🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله سالم بغل بگیری عزیزم

امروز روز۱۵انتقال هستم‌بازبی بیچک‌مثبت آزدادم صبح‌زود‌گفتن تا۱۲ جوابش‌میاد یعنی‌مثبته😔😔😔😔😔😔😔

مبارکه عزیزم 

آن شاءالله ب سلامتی بغلش کنی نینی ناتو 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

مامان دو قلو ها ❤
مبارکت باشه ان شاالله بارداری خوبی را بگذرونی ونهایت دسته گلتو سالم بغل بگیری😍😍😍

زنده باشی ایشالا هرکی منتظره بچس خدابهش بده

بد دردیه خیلی عذاب کشیدم

مبارکه عزیزم  آن شاءالله ب سلامتی بغلش کنی نینی ناتو  اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فر ...

ممنون عزیزم ممنون ازدلگرمیتون