2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت روز دهم انتقال

| مشاهده متن کامل بحث + 17156 بازدید | 37 پست
برای من بعدا دیگه پررنگ نشد ولس امیدوارم مثبت باشه ممنون عزیزم خدا پسر خوشگلتون حفظ کنه انشاالله عز ...

قربونت شک نکن بارداری عزیزم.خدابرات نگهش داره

واسه مرحوم پدرم یه صلوات‌میفرستین😢🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت شک نکن بارداری عزیزم.خدابرات نگهش داره

فدات مرسی عزیزم برای من از بیبی چک شما کمرنگ تره. ولی امروزم باز بیبی زدم که مطمئن شم اشتباه نبوده همون یکی دو دقیقه اول هاله افتاد و از دیروزی واضح تر

راستی از پله بالاپایین رفتن مشکلی نداره؟ شما استراحت تاچه حد بود

فدات مرسی عزیزم برای من از بیبی چک شما کمرنگ تره. ولی امروزم باز بیبی زدم که مطمئن شم اشتباه نبوده ه ...

مبارکه انشالله ب سلامتی

من‌ک‌مطلق اون۲هفته اول خابیدم.بعداونم دکترم گفت استراحت نسبی.ولی شوهرم‌خیلی حساسه.الان ک ۵ماهمه تازه یکم بیرون‌میرم‌یاکسی میادخونمون.بخاطرسختی ک کشیدم میگم‌بایه بی احتیاطی ب بادنره

واسه مرحوم پدرم یه صلوات‌میفرستین😢🙏
واسه منم‌۳روزه بود.نه روزدهم هاله کم رنگ انداخت بعدنیم ساعت ک خشک شد پررنگ شد روز۱۴ک‌رفتم آزمایش بد ...

عزیزم به سوالم جواب میدی من رکز ده انتقالمه بی بی چکم پررنگه پررنگه ولی میگم‌نکنه ازامپول باشه توهم‌امپول زده بودی هاچ‌ام جی؟؟؟؟

همه زندگیم دخترم و پسرم هستن خدایا بابتشون هزاران بار شکر گذارتم