2777
2789

من الان دو ساله و نیمه که جداشدم و الان هم مجردم الان دو شبه دارم خوابشو میبینم که گریون و پریشونه و نمیخواد ازم جدا بشه ،تو خواب میاد با خالت دلتنگی زیاد میاد بغلم کنه از خواب بیدار میشم خیلی بهم ریخته منو☹️

دلتنگته ازش خبر داری؟بهش ی پیام بده

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مغز خودت تمایل داره ...اون قسمت اگاهش که در کنترل تو هست نه..اون قسمت ناخوداگاهت تمایل داره ب ساخت و پرداخت چنبن داستانی

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم

خیر باشه.منم دوبار خاب دیدم پسر همسایمون خیلی شدید منومیخاد گریه میکنه همش منم شوهردارم همش میگه کاش زودترمیدیدمت خیلی پریشونه خیلی ناراحته.پسره سرکوچمون فروشگاه داره همیشه ازش وسیله میخریم یه جوری نگام میکنه

نه اصلا نمیدونم حتی الان کجاس

اگ شمارشو داری ی خبری ازش بگیر شاید حالش بدع

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم
مغز خودت تمایل داره ...اون قسمت اگاهش که در کنترل تو هست نه..اون قسمت ناخوداگاهت تمایل داره ب ساخت و ...

اخه چرا تو این دو سال نمیدیدم ؟☹️ نمیخوام ببینمش دلم براش تنگ میشه هرچند خیلی عذابم داد

اگ شمارشو داری ی خبری ازش بگیر شاید حالش بدع

منم عشق سابقم ی مدت هرشب میومد تو خابم هم من ازدواج کردم هم اون تا بعدش مادرش مامانمو دیده بود. گفته بود. پسرم از شدت پشیمونی حتا راحتم نمیخابه همش میگ غلط کردم اه دلش منو گرفته