2777
2789

من امروز باید پریود میشدم چند ماهه که پریودیم رو یه یه روز جلو میندازم نامرتب شدم . خیلی عذر میخوام ولی دیروز که رفتم دستشوئی یه لک خیلی کمرنگ شدم (صورتی خیلی کم رنگ ) گفتم دیگه پریود شدم شبش هم همین طور ولی کلا دیگه قطع شده . کسی اطلاعی داره تو این زمینه

اگه حدود ۵ ۶  روز قبل از موعدت لکه بینی داشته باشی خون لانه گذینیه ولی اگه پریودات نامنظم شده همینطوری هست چون من خودم مثلا لکه میدیدم بعد دو س روز پریود میشدم یا نمیشدم اون ماه 

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
اگه حدود ۵ ۶  روز قبل از موعدت لکه بینی داشته باشی خون لانه گذینیه ولی اگه پریودات نامنظم شده ه ...

من تا حالا اینطوری نشده بودم واسه همین نگران شدم . البته جلوگیری هم نداشتم این موضوع یکم نگرانم کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا حالا اینطوری نشده بودم واسه همین نگران شدم . البته جلوگیری هم نداشتم این موضوع یکم نگرانم کرده

لانه گذینی تو ی روز مونده ب پریود یا همون روز اتفاق نمی افته، من خون لانه گذینیم صورتی بود و یک بار در حدی بود ک لباس زیرم رو کامل رنگی کرد ، رنگش یا صورتیه یا قهوه ای ،حالا باز باید وایستی یک هفته بگذره نشدی بری دکتر 

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤

بله عزیزم

میشه دوماهه بده یا سه ماهه یا شش ماهه داد

فقط قبل از حرف زدن اطلاعاتت ببر بالا

توی برگه اجاره نامه تاریخ چک‌های مستاجر نوشته میشه تا نه مستاجر بزنه زیرش نه صاحبخونه بتونه زودتر از موعد چک تخلیه را نقد کنه(چک با مبلغ خیلی بالا و بدون تاریخ) 

از اون مهمتر اینکه ما انصافمون را با 10 تومن کم کردن از پول پیش و کم کردن 400 از اجاره نشون دادیم بهش

بله عزیزم میشه دوماهه بده یا سه ماهه یا شش ماهه داد فقط قبل از حرف زدن اطلاعاتت ببر بالا توی برگه ...

انشااله خدا صاحبخونه های بی انصاف رو لعنت کنه . انشاله چنان گرفتارشون کنه که دیگه نتونن کسی رو که از نظر مالی ضعیفه و نداره رو اذیت کنن . شما اگه جزءشون نیستی به خودت نگیر 

انشااله خدا صاحبخونه های بی انصاف رو لعنت کنه . انشاله چنان گرفتارشون کنه که دیگه نتونن کسی رو که از ...

شما دلت از کجا پره نمبدونم

فقط نفرین سر دو طرف میاد

اینکه بعصیا حس میکنن اگه کسی چیزی داره و اونا ندارن، باید اذیتش کنن از عقده هاشون نشات میگیره

انشالا خدا به مستاجر خونه بده، چه خوباش، چه بدها و عقده ای هاش تا اموال دیگران را برای عقده گشایی خراب نکنن

شما دلت از کجا پره نمبدونم فقط نفرین سر دو طرف میاد اینکه بعصیا حس میکنن اگه کسی چیزی داره و اونا ...

من تا به این سن رسیدم مستاجر نبودم . یعنی پدرم تو بهترین نقطه تهران خونه داره و چند تا مستاجر داشتیم که هر کدوم7 و 8 ساله که نشستن و تو این دو سال کرونا پدرم اصلا اجاره رو زیاد نگرده (خدا ده برابرش رو براش رسونده ) یکساله که ازدواج کردم و گرفتار یه صاحبخونه تازه به دوران رسیده عقده ای شدم اونم مثل شما (البته خدا نکنه شما مثل اون باشید) ازمون چک گرفته .که هر بار تهدید که اگه خونم ایرادی پیدا کنه میزارمش اجرا . کولرش سوخته 1900 پولش رو دادیم میگه با خودتونه . اجاره اش تا حالا یه روز جابه جا نشده بازم حروم زاده رفته شکایت کرده . که البته تصمیم دارم بد از خجالتش دربیام

شما دلت از کجا پره نمبدونم فقط نفرین سر دو طرف میاد اینکه بعصیا حس میکنن اگه کسی چیزی داره و اونا ...

حالا اگه فکر میکنی من عقده ای هستم دیگه از ذهن بیمار شماست که از خدا میخوام کمکت کنه 

من تا به این سن رسیدم مستاجر نبودم . یعنی پدرم تو بهترین نقطه تهران خونه داره و چند تا مستاجر داشتیم ...

اینکه شما با صاحبخونه مشکل داری، دلیل نمیشه صاحبخونه ها بد باشن

ما خونمون را با قیمت خیلییی پایین‌تر دادیم به کسی که شرایطش اصلا نمی‌خورد و برخلاف چیزی که ما می‌خواستیم دوتا بچه داره و شلوغن ولی چون خانمه گفت از دنبال خونه گشتن خسته شده و مسی به خانواده 4 نفره راحت خونه نمیده، قبول کردیم

8 ماهه اینجان حتی کوچکترین بحثی نبوده هرچند بشدت پر صدا هستن ولی سعی کردیم آزاری واسه هم نداشته باشیم و صرفا همسایه باشیم نه مستاجر و موجر

حتی کولر را خودمون سرویس میکنیم و پمپ آب هم از خودمون درست کردیم واسشون

اون بحث چک و اجاره هم یه چیز قانونیه به نفع طرفین

وقتی ما چک 500 میلیونی بدون تاریخ داریم هرموقع دلمون بخواد میتونیم نقدش کنیم ولی چون توی اجاره نامه ثبت شده و نوشته شده بابت تخلیه، پس خیال مستاجر راحته که چک نقد نمیشه و قرار نیست اذیت بشه

شما هم بجای فحش و نفرین، برو یکی از خونه های باباتو اجاره کن که مطمئن باشی صاحبخونه خوبه

چشم عباس آقا منتظر بودم شما بگید چرا به ذهن خودم نرسید

خدا شفات بده انشااله

معلومه که هم بچه ای هم آرزوهاتو بعنوان واقعیت گفتی

انشااله خدا به شما و خانوادت اینقدر بده که از داشتن بقیه آزار نبینی