2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

1250 بازدید | 91 پست

مامانای زایمان طبیعی بگین چیکار کردین که دردتون شروع شد؟؟۳۹هفته و۵روزم هرکاری به ذهنتون برسه کردم ده روزه که سه سانت باز شده رحمم دردام شروع نمیشه

پله خیلی بالا پایین رفتم روز اخری

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسسی مبارکت باشه و قدمش پرخیرو برکت باشه برات

موقع زایمان منتظرارو هم دعا کن یه گوشه ای از دردات و در عین حال خوشحالیت یادت به منم بیفته و فقط یه بار تو دلت بگو خدایا مهسا هم این درد شیرینو تجربه کنه ممنونتم،😔

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍

هیچی😄عذر خواهی منو بپذیر (شب قبلش رابطه داشتیم)

داشتم انار دون میکردم شب یلدا بودش یهویی حس کردم ی کم ترشح دارم دوست ساعت صبر کردم رفتم بیمارستان هفت سانت بودم

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

هر روز نیم ساعت پیاده روی

هر روز حمام و ماساژ کمر با آب گرم رو به ولرم

دردم شروع شد اما اورژانسی سز شدم

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝

پیاده روی سنگین

پله 

از جای محکم مثل نرده یا دستگیره در بگیری ، تا جایی که میتونی بشینی پاشی

آناناس بخور

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

منم بی درد ۴ سانت بودم وقتی رفتم بیمارستان

ینی درد های خفیف و پراکنده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟