2777
2789

دعا میکنم مشکلت حل بشه آرامش بگیری

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی

دعا میکنم مشکلت حل بشه آرامش بگیری

حل نمیشه روز به روز حالم بدتره عزیزم

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انشالله مشکلت حل بشه و اروم بشی

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹

الهی☹️ چرا

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی

به خدا پناه ببر هر لحظه هر وقتی که تو مشکلاتت نمیدونی چیکار کنی فقط نماز بخون و با خدا صحبت کن هم اروم میشی هم مشکلت حل میشه

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
الهی☹️ چرا

با شوهرم مشکل دارم پسرم هم از بچگی خیلی اذیتم کرده واقعا کم آوردم همیشه دست تنهام خستم الان ۴۸ ساعته فقط یه ساعت خوابیدم تب و اسهال داره هیچکی و ندارم

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
با شوهرم مشکل دارم پسرم هم از بچگی خیلی اذیتم کرده واقعا کم آوردم همیشه دست تنهام خستم الان ۴۸ ساعته ...

آخی  دکتر بردیش 

عزیزم 

یکی از تاپیکای قبلیتو راجع به همسرت و بچه ات خوندم

والا پسر منم همینجوره تاره سه سالش تموم شده

بشدت لجباز گریه جیغ 

گاهی دلم میخواد خودمو خفه کنم از دستش

اما 

من یه دختر دوماهه هم کنار پسرم دارم

که پسرم  اونم اذیت میکنه نمیزاره بخوابه

ببین من چه حالی دارم

شوهرم عصبیه تا صدای گریه بچه ها میاد شروع میکنه به دعوا کردن

من اهمیت نمیدم

اصلا کارا و حرفاش برام مهم نیست

مهم خودم و بچه هام

اول دخترمو شیر میدم

اروم که شد با پسرم بازی میکنم

یادت باشه

قلب اون خونه تویی

خودت که اینقد غمگیو پ عصبی و بی حال باشی

روی پسرت تاثیر میذاره

بازیهای سرگرم کننده یادبگیر

شعر و اهنگ

رقص

بالاخره یه چیزی براش جذاب میشه و آرومش میکنه

یه مورد دیگه اینکه ۹۹ درصد مردای ایرونی محبت کردن بلد نیستن

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
عزیزم  یکی از تاپیکای قبلیتو راجع به همسرت و بچه ات خوندم والا پسر منم همینجوره تاره سه سالش ...

میدونم عزیزم همه همینه زندگی شون ولی من خیلی خستم خیلی محبت اصلا شوهرم نمیکنه الان نه ماهه رابطه هم نداریم دلخوشی ندارم نه کمک حالی نه کسی دلم یه خواب عمیق میخواد 

عزیزم تقریبا 80درصد ماخانوما درگیر این مسایلیم یا با همسر مشکل داریم یا بچه ها اذیت میکنن باید سعی کنی مسائل رو حل کنی راهش رو پیدا کن اول که ببر دکتر وروجک رو داروها خواب اورن تا بتونی تو هم استراحت کنی بعد یه چیز مقوی بخور به خودت روحیه بده روزای بد وایه همه هست تو تنها نیستی این بهم ریختگی خواب و استراحتت مسلما رو روابطت با همسرت هم تاثیر داره