2777
2789
عنوان

مامانا و باردارا لطفا بیاین کمک

119 بازدید | 8 پست

سلام

برای اینکه زایمان طبیعی راحتی داشته باشم چیکار کنم؟ چیکار کنم دهانه رحم راحت باز بشه یا کیسه آب پاره بشه و درد زایمانم شروع بشه؟

لطفا اگه میدونین راهنمایی کنین

زایمان اولم خیلی سخت بوده😔

عزیزم ماه چندمی پیاده رویی و حموم هر روز حموم کن حتما و پیاده رویی برو روزی حداقل نیم ساعت پیاده رویی آهسته من با همین دوتا روشن تونستم زایمان راحتی داشته باشم نسبت به بقیه دوستان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ماه چندمی پیاده رویی و حموم هر روز حموم کن حتما و پیاده رویی برو روزی حداقل نیم ساعت پیاده روی ...

ماه آخرمه هفته ۳۸. حموم رو هرروز میرم ولی پیاده روی رو نمیتونم

البته فعالیتم تو خونه زیاده پادرد میشم

من آستانه ی تحملم بالاست ولی میترسم مثل زایمان قبلی بشم بعد از ۱۵ ساعت درد کشیدن فقط ۲ سانت😑

ماهی هم بخور

انگار دوستان میگفتن اناناس هم خیلی خوبه

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...