2777
2789
عنوان

بیاین ببینید شوهرم چی برام خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 1546 بازدید | 74 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش پرسیدم به چه مناسبت گفت بارداریت بچه دوممه دوماهه باردارم 😍😍

ای جون دلم هم بارداریت مبارک هم کادوی خوشگلت.دست گل همسرت درد نکنه

از خدا میخوام اون روزهای بد هیچوقت دیگه برنگرده❌

عزیزم خیلی قشنگهه مبارکت باشه

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
از من به تو نصیحت از شیرینی های زندگیت زیاد تعریف نکن چون میبینی همون موقع یکی یاد بدی های زندگیش اف ...

اره درست میگی 

اما واقعا منم کسی رو ندارم که باهاش خوشیامو سهیم بشم 🥲

𝓢𝓮𝓲 𝓞𝓹𝓽𝓲𝓶𝓲𝓼𝓽𝓲𝓼𝓬𝓱
جااان چه خووووشگله  ببین بیا تاپیک من منم دوماهه هستم  تاپیک مامانای بهمن ۱۴۰۰  چن ...

ممنون عزیزم♥️
تو اون تاپیک هستم چندبار هم پیام گذاشتم 

𝓢𝓮𝓲 𝓞𝓹𝓽𝓲𝓶𝓲𝓼𝓽𝓲𝓼𝓬𝓱
در ثانیه گذاشتم دیه 😁😁

خیلی خوشگله مبارک باشه 

فرشته هاتونم خدا حفظشون کنه برام منم دعا کنید💙

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اره درست میگی  اما واقعا منم کسی رو ندارم که باهاش خوشیامو سهیم بشم 🥲

بخدا برات خوشحال شدم منم یه روزی شوهرمو اندازه دنیا دوست داشتم اونم منو اما زندگیم بعد موقعی روی سرم آوار شد موقع دنیا امدن بچم الان مجبوری دارم باهاش زندگی میکنم یه وقتایی خیلی ناراحت میشم بعد خودمو دلداری میدم که خداروشکر که سالمم  که شوهر همه چیز نیست 

خدایا دلم انقد گرفته که کسی جز تو نمیتونه درک کنه خداجونم ازت معجزه میخوام خدایا منو به حال خودم رها نکن 
مبارکت باشه عزیزم  منم بچه دومن رو باردارم و دوماهمه اما شوهرم اصلا خوشحال نیست همین الان داشت ...

اگه میترسه که ازدستت بده پس دوستت داره

مطمعن باش میتونی منصرفش کنی 

اخه الان نی نی قلبشم تشکیل شده

ی موجود زندست 

𝓢𝓮𝓲 𝓞𝓹𝓽𝓲𝓶𝓲𝓼𝓽𝓲𝓼𝓬𝓱
چرا چرا اول میگن فلان چیز+عکس بعد ک میری میگن بیاین اگ بیاین بذارم😐 مگ میخای نیرو جم کنی شما عکستو ...

دقیقا

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰