2777
2789

من یه ضدآفتاب خوب ایرانی میخام 

پوستم هم خیلی چربه 

چون در اثر استفاده روزانه از کرم پودر پوستم داغون شده و الان هم در حال استفاده از ماسک خانگی هستم میخام دیگه ضد آفتاب بزنم 

اینم بگید که رنگی خوبه یا بی رنگ؟

بعضی ها هم میگن ضدآفتاب لک میاره درسته؟

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر ژیلا حرف نداره. رنگی بخره تک تک ‌

واقعا؟

روی پوست سبکه؟

راستش من شنیدم ضدآفتاب رنگی لک میاره که 

قیمتش هم لطف کن بگو😘

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰

اونایی که میگن چرت میگن

ضد آفتاب باعث جلوگیری از ایجاد لک میشه

برندای ژِنو، سان سِیف، لافارر (عالی) و سینره برندایین که من تعریفشونو زیاد شنیدم بخصوص لافارر

و اگه خیلی کرم پودر میزنی رنگی بگیر، پیشنهاد میکنم لافارر بگیری چون واقعا کاورش عالیه

در ضمن موقع خرید حتما توجه کن که مناسب چه پوستی میخری و قبلش جنس پوسستو بدون

من ترنجان میخرم از دیجی کالا

گیاهیه

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
ده سالی هست دکتر ژیلا میزنم پارسال یه بار سی گل گرفتم اونم خوب بود ولی دکتر ژیلا یه چیز دیگه ست

رنگی یا بی رنگ؟

روی پوست چرب نیست؟

واقعا؟ روی پوست سبکه؟ راستش من شنیدم ضدآفتاب رنگی لک میاره که  قیمتش هم لطف کن بگو😘

هر روز بزن حتی شب ها من دوستم خیلی بد بود اصلا کرم میزدم اونقدر بد بود که شوهرم میگفت توروخدا آرایش نکن .اما الان اونو میزنم ی پودر .عین اینه میشه صورتم .اصلا حس نمیکنی  چیزی رو صورتت .باهاش بخواب .پوستت عالی میشه من خریدم ۶۴تومن از دارو خونه .

اونایی که میگن چرت میگن ضد آفتاب باعث جلوگیری از ایجاد لک میشه برندای ژِنو، سان سِیف، لافارر (عالی ...

لافارر ایرانیه؟

لافارر یه برند جدیده که بینظیره.من کل ضدافتابهای ایرانی رو مصرف کردم واقعا این بینظیره بی رنگش سریع جذب پوست میشه بدون اینکه سفیدک بزنی یا اب بشه.البته قیمتش نسبت به بقیه گرونه حدود ۲۰۰ الی ۱۸۰