2777
2789
عنوان

رابطه

218 بازدید | 10 پست

سلام 

من ۲۰سالمه ولی هنوز هیچ رابطه ای نداشتم حتی حرفی عاشقانه هم با جنس مخالف نزدم،ولی همیشه دوستام سرکوفت میزنن میگن حتما مشکل داره کسی باش دوس نمیشه یا نمیره تو رابطه و باورشون نمیشه میگن دروغ میگی و ی حس عقب افتادگی انگار ب آدم میدن ک مثلا تو هنوز عقبی چون با کسی رابطه نداری و حس میکنم حتی خودشون هم دارن دوری میکنن ازم ،الان ی حس مزخرف و بی ارزشی بم دست داد ک اصا با خودم کنار نمیام و خودمم ب خودمم شک کردم😭.ینی حتما باید رابطه داشته باشم تا بتونی با دوستات بگو و بخند کنی،انگار کسی ک رابطه نداره ی آدم بی ارزشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه تو بنده ی دوستاتی کاری ک خودت میخوای کن به اونا چ دختررر

دلا غافل ز سبحانی چه حاصل ؟ *** مطیع نفس شیطانی چه حاصل ؟***بود قدر تو افزون از ملایک ***تو قدر خود نمی دانی چه حاصل ؟***مکن کاری که بر پا سنگت آیو *** جهان با این فراخی تنگت آیو ***چو فردا نامه خوانان نامه خوانند *** تو بینی نامه ی خودت ننگت آیو                                          

چه مسخره من خودم هیچ رابطه عاشقانه ای نداشتم ولی با همه خوب بودم اعتماد بنفس داشتم تا دلت بخواد هیچ کس جرعت نداشت جوری رفتار کنه که حس بی ارزش بودن داشته باشم بزار واسه خودشون حرف مفت بزنن مگه ارزش زن به رابطه حرامه؟

تو مشکل نداری قشنگم دوستات مشکل دارن پس دوستاتو عوض کن❤

منم تا ۲۴ سالگی با کسی نبودم همین الانم که ۴ سال گذشته میشه گفت هستم ولی نیستم😒

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘