2777
2789
عنوان

احساس میکنم عمه ام بهم حسادت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 35 پست
کلا عمه ها یا خیلی خوبن یا خیلی بدن من که کلا با عمم قطع ارتباط کردم

اره

عمم جاریمه دوبار زایمان کردم پسرم عمل کرد ب روی خودش نیاورد و همش بهونه می‌گرفت آخرش باهاش قطع رابطه کردم و راحت شدم 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واقعا دلم نمیاد به کسی توهین کنم ولی چندبار که بهم گفته گفتم خیلی هم قشنگم به نظر خودم که ایرادی ...

خاهر گلم وقتی بهت بی احترامی میشه دیک مجبوری دفاع کنی سکوتت نشانه تایید حرفشه تازه جلوشوهرت میگ اگرم ایرادی باشه بزرگش میکنه توچش شوهرت میاد

خدایافندوقمون حافظ باش و سالم مسافرمون ب دستمون برسون👸👶🤴Hanieh sadat
مثلا چي ميگه كه تو ضايع بشي؟

میگه چقد لاغری تو مگه عروس نیستی چاق شو . یا یه بارم میگفت بینی منو شوهرت خوشگله عین همه انگار مثه مال اون عمل کردم تو بینیت ایراد داره و... چیزای این مدلی 

احساس نکن  یقین بدون حسادت هست  واحتیاط شرط عقل  لزومی نداره ارتباط کاری با شوهر ت ...

دوست ندارم شوهرم بفهمه روش حساس شدم چون شوهرم فعلا تو باغ نیست میترسم بدتر شه اوضاع اگه بفهمه داره نخ میده

میگه چقد لاغری تو مگه عروس نیستی چاق شو . یا یه بارم میگفت بینی منو شوهرت خوشگله عین همه انگار مثه م ...

وای خدایا 

اصلا جایی ک هست نرو

تازه شک داری ب حسادتش؟خیلی سمیه اینجور آدما تا میتونی باید دورشی ازشون 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
حالا این همه مرد حالا عمت چرا به شوهرت گیرداد بره واسه خودش یکی روپیدا کنه

نمیدونم چرا اینجوری میکنه ‌. اینم بگم چندسال پیش یه مدت با شوهر خواهرشوهر یکی دیگه از عمه هام دوست شده بود اوضاع شدید ریخته بود بهم تو زندگی اون یکی عمم. بخاطر همین چشمم ازش میترسه

دوست ندارم شوهرم بفهمه روش حساس شدم چون شوهرم فعلا تو باغ نیست میترسم بدتر شه اوضاع اگه بفهمه داره ن ...

اره حتما متوجه نشه 

احیانا گوشی همسرت اومد دستت شمارش را بلک کن

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
چیکارش کنم چه جوری باهاش رفتار کنم به نظرت ؟ 

راستش من در مورد خودم با زنداییم قطع رابطه کامل کردم چون می دونستم اهل هر کاری هست. حتی تو محیط کاریش هم با یه آقایی یه مدت بود  

وای خدایا  اصلا جایی ک هست نرو تازه شک داری ب حسادتش؟خیلی سمیه اینجور آدما تا میتونی باید دور ...

خدا بگم چیکارش کنه ذهنمو درگیر کرده چشم حتما عزیزم مرسی از همفکریت