2777
2789
عنوان

تجاوز....

1075 بازدید | 18 پست

شما چطور برخوردمیکنید با تجاوز ؟

یادمه دوستی داشتیم که تو دوران ابتدایی وقتی از مدرسه به خونه میومد مورد تعرض جنسی قرار گرفت چندیدن بار میگفت پدر و مادرم شاغل بودن بعد از تجاوز وقتی اومدم خونه کسی نبود خونه و من تو دنیای تنهایی خودم ....حالم بد و بدتر میشد اینا رو فقط برای اولین بار برای من بعد از حدود دوازده سال برام تعریف میکرد به جایی رسیده بود که چندیدن بار خودکشی کرده بود و افسردگی شدید داشت ...همش ناله میکرد از اینکه از جانب مادرش مورد محبت قرار نگرفت با اینکه پیش روانپزشک رفته بود اما این اسیب ها به طرز عجیبی روحش رو هدف قرار گرفته بودن و زخم عمیقی رو روح لطیفش ایجاد کرده بود به وضوح میدیدم...امروز داستانی رو خوندم از تجاوزی واقعی که یکی از خانم های نی نی سایتی تعریف کرده بودن از تجاوز به خودشون ....

نمیدونم آدم تو اون موقعیت قرار میگیره چه فشاری رو تحمل میکنه میدونم خیلی سخته اما اگر شما هم مورد تجاوز یا تعرض جنسی قرار گرفتید سکوت نکنید ....

یادمون باشه تو کوچه خیابون تاکسی و.... کسی حق لمس بدنمون رو نداره اگر اینکارو کرد و ما سکوت کردیم ما به اون جرات میدیم که ادامه بده کارش رو ....

سکوت راهش نیست ....با شجاعت باید اعتراض کرد نباید گذاشت حس تلخ لمس اجباری رو تحمل کنیم ....

شما چی تجربه ای داشتید ؟واکنش تون چی بوده؟

من زن بودنم را دوست دارم. 

اگر مورد تجاوز جنسی و یا تخلفات جنسی دیگر قرار گرفته اید باید در اسرع وقت با پلیس تماس بگیرید. مدارک و نشانه های جرم که برای رسیدگی به پرونده و نشان دادن در دادگاه مهم خواهند بود طی چند روز و گاهی هم به مدت بیشتری می توانند باقی بمانند.        

بعد از رخ دادن چنین جرمی شما مجبور نیستید که نزد پلیس شکایت کنید اما با شکایت کردن شخص متخلف می تواند محکوم شده و از شما نیز اعاده ی حیثیت گردد. شکایت شما همچنین می تواند جلوی مجرم را گرفته و نگذارد که وی اشخاص دیگر را در معرض چنین جرمی قرار دهد. اگردادگاه نتواند فرد متهم را محکوم کند، برای این که بتوانید از اداره ی قربانیان جرایم تقاضای غرامت کنید وجود یک شکایت نزد پلیس ضروری است.

حتی اگر نمی خواهید از کسی شکایت کنید می توانید با پلیس با شماره تلفن 14 114 تماس بگیرید. پلیس می تواند به پرسش های شما پاسخ دهد و برای تماس با سازمان هایی که می توانند به شما کمک کنند شما را راهنمایی کند. در شرایط اضطراری با 112 تماس بگیرید.

سازمان های غیر انتفاعی با مراکزکشیک شبانه روزی برای کمک به قربانیان جرایم در اغلب نقاط کشور وجود دارند. اطلاعات تماس با آنان را می توانید از طریق مرکز کشیک قربانیان جرایم (Brottsofferjouren) و یا خط تلفنی آرامش زنان (Kvinnofridslinjen) دریافت نمایید. خط تلفنی آرامش زنان یک شماره سراسری است که همه می توانند برای دریافت کمک، مشاوره و راهنمایی به طور رایگان به آنجا زنگ بزنند. این خط شبانه روزیست و کسانی که آنجا کار می کنند دوره های مخصوص دیده اند و می دانند چگونه با افرادی که در وضعیت بحرانی بسر می برند کمک کنند. شما می توانید هنگام تماس ناشناس باشید. تماس شما با این شماره در قبض تلفن شما دیده نخواهد شد. طرح پرسش از طریق تلفن و یا پست الکترونیکی شما می توانید برای در یافت کمک و راهنمایی با تلفن سراسری اتحادیه ی قربانیان جرایم نیز تماس بگیرید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان قربانی یک جرم شما در بسیاری از شرایط می توانید از کمک یک وکیل یا مشاور حقوقی (målsägandebiträde) برخوردار باشید. اگر شما شکایت کرده باشید و تحقیقات در مورد ارتکاب جرم آغاز گردد دادستان مسئول پرونده برای شما تقاضای مشاور حقوقی خواهد نمود.

وقتی به یه کودک تعرض یا تجاوز میشه این چیزهایی که شما گفتین رو نمیدونه به شرطی که از اعضای خانواده اش کسی باشه و این چیزها را براش توضیح بده و این کودک حس میکنه تقصیر خودشه که مورد تعرض قرار گرفته و احساس ناپاکی و گناه شدید میکنه، متاسفانه من هم در کودکی مورد تعرض قرار گرفتم و تا به الان مدام در حال دست و پنجه نرم کردن با افسردگی شدیدی هستم که دچارش شدم، خدا نگذره از آدمهایی که همچین کارهایی را با کودکی معصوم انجام میده

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد

من تجربه داشتم

منم مثل دوست شما بودم... کمبود محبت شدید داشتم

تو یه جمعی با یکی از اقایون رابطم خوب بود و 15 سالم بود... ینی جوری بود که من انقد کمبود محبت داشتم این اقا جای پدرم رو برام پر میکرد و سنش خیلی بیشتر از من بود دقیقا جای پدرم بود و چون من هیج محبتی از طرف پدرم ندیده بودم اونو بابا صدا میزدم اشنامون بود.. 

تا یه روز که مورد تعرض قرار گرفتم اصلا باورممممم نمیشدددد و چون من خیلیییی خجالتیم و انقدری شوک شده بودم که هیچییییییییییی نتونستم بگم 

یکی از تلخترین اتفاقات زندگیمه... هنوزم نمیتونم از خودم دفاع کنم... انقد که زدن تو سرم... گاهی وقتا حالم از اینهمه ضعف بهم میخوره و هر وقت یادش میوفتم داغون میشم من چند سال به خاطرش افسردگی خیلی بدی گرفتم

🖤Baby devil is here

وای خیلی سخته ،،،فکر  میکنم همه خانوما اکثرا دچارش شدن و درک میکنم!!!

البته تجاوزی که میگم همه خانوما دچارش شدن صرفت فقط تعرض جنسی نیست !!!وقتی از تو خیابون رد میشی و آقایون به قدری نگاهت میکنن که معذب میشی ،،یا بهت تیکه میندازن،،،یا دست بهت میزنن یا حرف زشتی میزنن طوری که خانوم حس بدی پیدا می‌کنه اینا خودش تجاوز محسوب میشه و حتی تا چندروز آدم یادش میمونه 

تعرض جنسی که دیگه فقط با جلسات زیاد روانپزشک شاید درست بشه و روح و روان اون دختر یا زن بهتر بشه 

وقتی به یه کودک تعرض یا تجاوز میشه این چیزهایی که شما گفتین رو نمیدونه به شرطی که از اعضای خانواده ا ...

درسته پدر و مادر نقش اساسی دارن متاسفانه بعضی از والدین فقط کار به دنیا آوردن رو بچه رو انجام میدن و از اصول تربیتی اصلا بهره ای نمیبرن ....

متاسفم دوستم بابت تجره تلخی که داشتی ....

اما اینو بدون شما بچه ای بیش نبودی ...پس احساس گناه نکن درک میکنم کاملا چون آسیب های وارده به دوستم رو به آشکار لمس کردم ...

امیدوارم اونقدر اتفاق خوب برات بیوفته که جز هاله ای کمرنگ ازش نمونه .......

من تجربه داشتم منم مثل دوست شما بودم... کمبود محبت شدید داشتم تو یه جمعی با یکی از اقایون رابطم خو ...

متاسفم عزیزم بخاطر تجربه تلخت .....

خیلی سخته و حس بدی به فرد القا میشه....

اکثر این رابطه ها بر اثر نا آگاهی والدینه ....

که تو تربیت بکار میبرن ....

امیدوارم در سراسر ادامه زندگیت اینقدر اتفاق های خوبی برات بیوفته که این اتفاق نا خوشایند بره کنج ذهنت و کم کم محو بشه 

درسته پدر و مادر نقش اساسی دارن متاسفانه بعضی از والدین فقط کار به دنیا آوردن رو بچه رو انجام میدن و ...

ممنون از حرفای قشنگتون  میدونم درک میکنم چی میگی ولی متاسفانه درمان افسردگی شدید که سابقه خودکشی داری و مدام هرروز در فکر خودکشی هستی واقعا سخته و این بیماری واقعا عذاب آوره، بلایی که سر روح یه کودک میاد موندگاره چون اون خاطره بد میره توی حافظه بلند مدت و روی ناخوداگاه ادم تاثیرات بسیار منفی طولانی مدتی میزاره، به طوری که از بچگی تا به حال از مردها میترسم شاید این حرف برای کسی خنده دار باشه ولی وقتی نزدیکشون میشم استرس میگیرم

متاسفم عزیزم بخاطر تجربه تلخت ..... خیلی سخته و حس بدی به فرد القا میشه.... اکثر این رابطه ها بر ا ...

ممنونم عزیزدلم ❤️❤️❤️مرسی که درکم میکنید

بله حق با شماست اگه خانوادم.... ولی خب کاریش نمیشه کرد الان باید خودم مراقب خودم باشم و ضعف هامو اوکی کنم... شخصیت مزخرفی دارم الان :) 

ولی سعی میکنم امسال دیگه همه چی رو درست کنم

ممنون که با این تاپیکتون باعث شدید یکم دردودل کنم و خالی بشم

موفق باشید ❤️❤️❤️❤️

🖤Baby devil is here
وای خیلی سخته ،،،فکر  میکنم همه خانوما اکثرا دچارش شدن و درک میکنم!!! البته تجاوزی که میگم همه ...

درسته عزیزم ....

حالم بد میشه از نگاه هوس الود جلاد های خیابونی که خوی حیوانی دارن و جز شهوت رانی و هوس شون به چیز دیگه  فکر نمیکنن این فقر فرهنگی باعث شده نگاه جنسی هوس الودی داشته باشن 

ممنون از حرفای قشنگتون   میدونم درک میکنم چی میگی ولی متاسفانه درمان افسردگی شدید که سابقه خود ...

درک میکنم کاملا چون اون حس از دنیای کودکانت باهات همراه شده خیلی سخته ارتباط گرفتن با مردها ...برای اکثر کسایی که مثل شما چنین تجربه تلخی داشتن اتفاق افتاده ....اما عزیزم یادت باشه شما خطایی نکردی خودکشی کردن  راه حلش نیست ...باید تجسس کنی تا حال خوب خودت ر در چیزی که واقعا حالت ررو تغییر میده پیدا کنی ...میدونم که از پسش برمیای    

درک میکنم کاملا چون اون حس از دنیای کودکانت باهات همراه شده خیلی سخته ارتباط گرفتن با مردها ...برای ...

ممنون عزیزم  امیدوارم هرکی هر مشکلی داره و یا هر بیماری که داره زود زود خوب بشه الهی آمین

ممنونم عزیزدلم ❤️❤️❤️مرسی که درکم میکنید بله حق با شماست اگه خانوادم.... ولی خب کاریش نمیشه کرد الا ...

خواهش میکنم عزیزم 

خوشحال شدم راه خودت رو پیدا کردی این معنی اینو میده برات مهم بوده و راجب فکر درست کردی 

یاد باشه وقتی میخوای خودت رو بسازی خیلی موانع برات پیش میاد اما مشکلات رو به چشم چالش ببین و فقط رو هدفت تمرکز کن مطمیئن باش به اون چیزی که می خوای باتوکل به خداوند میرسی یادت باشه خدا حواسش هست بهت