شما چطور برخوردمیکنید با تجاوز ؟
یادمه دوستی داشتیم که تو دوران ابتدایی وقتی از مدرسه به خونه میومد مورد تعرض جنسی قرار گرفت چندیدن بار میگفت پدر و مادرم شاغل بودن بعد از تجاوز وقتی اومدم خونه کسی نبود خونه و من تو دنیای تنهایی خودم ....حالم بد و بدتر میشد اینا رو فقط برای اولین بار برای من بعد از حدود دوازده سال برام تعریف میکرد به جایی رسیده بود که چندیدن بار خودکشی کرده بود و افسردگی شدید داشت ...همش ناله میکرد از اینکه از جانب مادرش مورد محبت قرار نگرفت با اینکه پیش روانپزشک رفته بود اما این اسیب ها به طرز عجیبی روحش رو هدف قرار گرفته بودن و زخم عمیقی رو روح لطیفش ایجاد کرده بود به وضوح میدیدم...امروز داستانی رو خوندم از تجاوزی واقعی که یکی از خانم های نی نی سایتی تعریف کرده بودن از تجاوز به خودشون ....
نمیدونم آدم تو اون موقعیت قرار میگیره چه فشاری رو تحمل میکنه میدونم خیلی سخته اما اگر شما هم مورد تجاوز یا تعرض جنسی قرار گرفتید سکوت نکنید ....
یادمون باشه تو کوچه خیابون تاکسی و.... کسی حق لمس بدنمون رو نداره اگر اینکارو کرد و ما سکوت کردیم ما به اون جرات میدیم که ادامه بده کارش رو ....
سکوت راهش نیست ....با شجاعت باید اعتراض کرد نباید گذاشت حس تلخ لمس اجباری رو تحمل کنیم ....
شما چی تجربه ای داشتید ؟واکنش تون چی بوده؟