2777
2789

باتوجه به تاپیک قبلی من خیلی ناراحت بودم براهمین با شوهرم سر سنگین بودم اونم بجا اینکه از دلم دراره سرسنگین رفتار میکرد منم دیگه طاقتم تموم شد خودمو خالی کردم  اول هی یکم اومد از دلم دراره ولی من اینقد حالم بد شد که نگین و دیگه نتونستم خودمو کنترل کنم کلی حرف زدم و... شوهرمم زنگ زد خواهرش و گفت دیگه از من توقعی نداشته باش و پدرمو در اوردی و...سرتو وقت زندگیم بپاشه و این حرفا بعدم قهر کرد و از خونه مامانم رفت الان دو ساعته گوشیشم خاموشه...یعنی رفته خونه مادرش؟چیکارکنم بنظرتون خیلی حالم بده 

جاوید عشق مامان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نره شهرمون اخه اومده بودیم خونه مامانم

دوستی فامیلی چیزی نمدونی ک اینطور موقع بره پیشش؟ ب اون بزنگ

لایکم نکن جیگر. یه نوجوون اورتینکر بدبخت. چیزدست هستم به روم نیارید:)ممنون میشم صلوات بفرستید
نه فقط مادرش  نزدیک نیم ساعت فاصله داره ولی احتمالش که بره اونجا خیلی کمه

باز بزنگ مادرش شاید اونجاس😃

لایکم نکن جیگر. یه نوجوون اورتینکر بدبخت. چیزدست هستم به روم نیارید:)ممنون میشم صلوات بفرستید
نه نمیشه زنگ بزنم

آخه میگی نگرانم ازینورم نمیخوای بزنگی

چ بگویم ک سختی نییییییییییس🚶🏻‍♀️

مرسی عزیزم اگه تا یساعت دیگه خاموش بود زنگ میزنم

ایشالا ک چیزی نی خشم جلو چشمشو گرفته نگران نباش حواستو پرت کن فک نکن