2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر دکتر گفته پس احتمالش زیاده دیگه ببینیش عاشقش میشی 😍 نگران نباش

🥺🥺واقعا ینی شبیه پسره با سونوی زن داداشم که دختر داشت مقایسه کردم پیشونیشون فرق داشت ینی ربطی هم داره 

سالم باشه آنشالله

اگه مشکوک به پسره، پس پسره، برا من یه پسر داشتم دوباره حامله شدم، به دکتر گفتم اگه مشخصه جنسیتش بگین، ان تی اولی، گفت پسره، گفتم یه پسر دارم مطمئنی پسره  یا حدس می‌زنید، گفت بله متاسفانه دوباره پسره😂😁

ما منتظر دختر بودیم

خدا یا شکرت 🌹
🥺🥺واقعا ینی شبیه پسره با سونوی زن داداشم که دختر داشت مقایسه کردم پیشونیشون فرق داشت ینی ربطی هم د ...

میشه تفاوتشوبگی منم باسونوم مقایسه کنم ممنونم

هیچ وقت ب خودت مغرور نشو وبه کسی فخرفروشی نکن خدا حواسش ب همه کس و همه چیز هست....
سالم باشه آنشالله اگه مشکوک به پسره، پس پسره، برا من یه پسر داشتم دوباره حامله شدم، به دکتر گفتم اگ ...

اشکال نداره هر چی باشه ولی سالم باشه ولی خب از اول بارداری فکر میکردم دختره 

چرا میگن ولی بعضی دکترا حوصله ندارن بهت بگن من صب زود رفتم نفر اول بودم با حوصله نگاه می‌کرد 

منم خیلی دوست دارم بودونم

هیچ وقت ب خودت مغرور نشو وبه کسی فخرفروشی نکن خدا حواسش ب همه کس و همه چیز هست....
اشکال نداره هر چی باشه ولی سالم باشه ولی خب از اول بارداری فکر میکردم دختره 

جفتت چ مدلیه برنامه قدامی سمت راستمه