2777
2789

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه منم امروز زنگم زدن بیا بگیر چقدر استرس زاس 😵منم تا ساعت 7برم جواب بگیرم نشون دکتر بدم میمیرم 😔

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
سالمه

مطمئنی عزیزم یکیش ی مقدار بالاس

عزیزم نمیخوام نگرانت کنم اما احتمالا میفرستنت امینوسنتز بشی. تاپیک های منو بخون. فقط لطفا ی جای خیلی ...

چرا عزیزم ریسکش بالا ست؟

تروزومی ۲۱ فکر کنم زده مشکل داره

مطمئی گلم؟😥😥😥

غربالگری فقط اضطرابه...

یعنی دوران شیرین بارداری رو برای بعضیا بیخودی تلخ میکنه...

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
عه منم امروز زنگم زدن بیا بگیر چقدر استرس زاس 😵منم تا ساعت 7برم جواب بگیرم نشون دکتر بدم میمیرم 😔

امیدورام برای تو مثل من نشه

مطمئی گلم؟😥😥😥

نمیخوام نگرانت کنم ولی به نظر من اره ریسکت ۱۵۵ 

البته تاجایی که من میتونم بخونم 

نترس من خودم تو ان تی بالا امینو دادم بچه سالم بود

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
نمیخوام نگرانت کنم ولی به نظر من اره ریسکت ۱۵۵  البته تاجایی که من میتونم بخونم  نترس من ...

ممنونم عزیزم ایشالا حداقل تو امینیو سالم  باشه😔

امیدورام برای تو مثل من نشه

ممنون عزیزم. انشاالله بچه شماهم سالمه. 😊🙏 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏