2777
2789

سیاه دونه عسل

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واژینال عسل بریز 

کاچی با روغن حیوونی بخور 

تو ایام قاعدگی اصلا حموم نرو 

شکم و رحمت و با روغن سیاه دونه ماساژ بده 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

فقط وفقط سیاهدونه وعسل...وماساژ شکم با روغن سیاهدونه...سردی نخور

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
واژینال عسل بریز  کاچی با روغن حیوونی بخور  تو ایام قاعدگی اصلا حموم نرو  شکم و رح ...

مثلامن ۶روز مری هستم ۶روز اصلانباید برم؟

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

مثلامن ۶روز مری هستم ۶روز اصلانباید برم؟

میگن حداقل ۳ روز اول به هیچ وجه نرید 

من خودم تاریخ پریودم و میدونم قبلش میرم کلی هم مام و ....استفاده میکنم ولی تهش همون ۳ ۴ روز میتونم دووم بیارم.همش حس میکنم کثیفم چربم 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
میگن حداقل ۳ روز اول به هیچ وجه نرید  من خودم تاریخ پریودم و میدونم قبلش میرم کلی هم مام و ... ...

دقیقا من جرعت ندارم برم شوهرم بیچارم میکنه عفونت شدید دارم یباررفتم حموم ۴روزبعدش ابجی باورکن ازخارش خاستم بترکم دیگه نرفتم کمرم زیر دوش اب پایینش میشورم بزورک تمیز بشم ازبس چربم من

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

دقیقا من جرعت ندارم برم شوهرم بیچارم میکنه عفونت شدید دارم یباررفتم حموم ۴روزبعدش ابجی باورکن ازخارش ...

🥴🥴🥴🥴عفونت خر است