2821
2789
عنوان

عذاب وجدان

407 بازدید | 39 پست

سلام میشه بگید عذاب وجدان من  درسته یا نه؟؟؟ عذاب وجدان روابط عاطفی یا جنسی گذشته نسبت به همسر! به همسر من ربطی داره ؟ گذشته من؟ باید بهش بگم ؟یانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نگو

اگه همسرته و ازدواج کردید بهش نگو

ولی اگه تو مرحله خاستگاری هستین ازت پرسید راستشو بگو 

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤

خانمایی که میگین نگو.اگه اون مرد آدمی باشه که اهل این جریانات نبوده باشع و پاک زندگی کرده و این چیزا براش مهم باشه در حقش ظلم نشده؟بنظر من باید به شخصی که نیومده متعهد بود تا کار به اینجا نرسه

من اگه جای شوهرش بودم و بعدا میفهمیدم خونشو میکردم تو شیشه آبروشم همه جا میبردم😎🖤🖤🖤

فعلا که خداروشکر جای شوهرش نیستین 

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...

با توجه به تاپیک اولیت که گفتی خواستگارت هم با دختر ارتباط داشته، پس در یک حد هستین و نیاز نیست بگی. اما اگه طرف وااااقعااااا پاک زندگی کرده بود حقش بود بدونه

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.
خانمایی که میگین نگو.اگه اون مرد آدمی باشه که اهل این جریانات نبوده باشع و پاک زندگی کرده و این چیزا ...

چرا من به اون مرد حق میدم ک دلش بخواد طرف مقابلش هم پاک باشه

اما این صحبتا واسه جلسات خاستگاریه که پسره از دختر بپرسه قبلا با کسی بودی یا نه

ولی وقتی دیگه ازدواج کردن و حالا به هر دلیلی تو خاستگاری ازش سوال نکرده دیگه الان گفتنش چیزیو درست نمیکنه و زندگیشونو از هم میپاشونه

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤