2821
2789
عنوان

کی بیداره بیاین یه چی بگیم

479 بازدید | 61 پست

من خوابم نمیادش خیلی خوابیدم آخه بیاین حرف بزنیم چرا بیدارین من فردا نوبت دکتر یه صلوات بدین که خوب بشم 

دانشجوی رشته روانشناسی👩🏻‍⚕️ متاهل و متعهد❤️ خدایا شکرت💙

دلم گرفته

تنهاجایی که دردودل میکنم نی نی سایته این اخرین خطمه لطفا نی نی یارجان هیچوقت منو نترکون فقط بهم اخطار بده من خیلی دلم شکسته تنهادلخوشیمو ازم نگیر😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://ninisite.co/discussion/topic/6251725/به-کسی-که-بو-میده-چطور-بگم-بو-میده لطفا گزارش بز ...

دیگه ملت گزارش نمیزنن

میترسن تعلیق بشن

تنهاجایی که دردودل میکنم نی نی سایته این اخرین خطمه لطفا نی نی یارجان هیچوقت منو نترکون فقط بهم اخطار بده من خیلی دلم شکسته تنهادلخوشیمو ازم نگیر😔😔

[QUOTE=195671393]عادت دارم با خوابیدن توی شب بشدت مشکل دارم😬[/QUOTE 

توهم خسته باشی خوابت نمیگیره من بدبختی خوابم نمی‌بره 

دانشجوی رشته روانشناسی👩🏻‍⚕️ متاهل و متعهد❤️ خدایا شکرت💙

چون بین ااطلوعین هست بیدارم.

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
چرا قربون دلت 

تو ازدواجم مشکل افتاده هی میان نمیشه عذاب روحی میکشم دختر روحیه ضعیفی داره مثه من😔

آفرین به تو 

💜💜💜💜

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
[QUOTE=195671393]عادت دارم با خوابیدن توی شب بشدت مشکل دارم😬[/QUOTE  توهم خسته باشی خوابت نمی ...

وای عاره من الان خیلی خستم سرم درد میکنه ولی گفتم ک 

با خواب تو شب بشدت مشکل دارم😫😫🥱

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز