سلام خانوما خوبين؟من به دختر ماشالا ناز دارم ميخوام دومي بزارم دلم ميخواد اين يكيم يه پسر ناز و سالم بشه اگ خدا بخواد دوستي داشتم ك تمام روش هاي تغذيه حتي جوش شيرينم زد بازم دختر شد شما چيكار كردين جواب گرفتين؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این دکترا م میگن با تغذیه 100درصد دروغه باور نکن وقتی باردار بشی جنسیتی ک میخوای نباشه یا میگه شده دیگ یا میگه بیا سقط کنم
فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
ميدونم اينارو دقيقا همينه من جلوي چشم خودم كسيو داشتم از چندين ماه جلوتر رعايت كرد و نشد خيلي سخت گر ...
من خدای تجربه راجعبه تعیین جنسیتم.
انقدر ک مریضای زنداییم دنباله این موضوع بودن
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
برو ivf کن بیخیال نباش ارزوش ب دلت نمونه. همه دوست دارن مزه 2تا جنسیت و بچشن. اصلا هم بد نیست.
من خودمم خیلی دوست دارم بچه اولم پسر باشه خیلی دوست دارم.
ان شالله قسمت جفتمون بشه. من میخاستم برم ivf کارامم انجام دادم اما باردار شدم 🤦♀️😂😂😂
1
5
10
15
20
25
30
35
40